Star-Light FDDV-213A+ - Виж цената

Ревю на Star-Light FDDV-213A+

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Star-Light FDDV-213A+

Хладилник с горна камера Star-Light FDDV-213A+ е нов, модерен охладителен уред, който е оборудван с някои от най-новите технологии, но същевременно е с нисък разход на електроенергия. В него, можете да съхранявате любимите си храни, без те да променят своите свежест, качество и хранителни свойства.

Star-Light FDDV-213A+Виж цената за днес

Функции

Максимална свежест – хладилникът разполага с интегрирани функции, които поддръжат храната ви свежа и качествена, до момента на нейната консумация.

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Автоматично размразяване – хладилникът разполага с автоматична система за размразяване, като това ще ви спести време и същевременно ще ви улесни в поддръжката на хигиената на вашия охладителен уред.

Виж още:Ревю на Star-Light FTTM-98APP

Дизайн, размери и характеристики

Хладилника е решен в класически бял цвят с изчистен интерфейс. Благодарение на реверсивните врати, които променят посоката си на отваряне, вие можете да поставит уреда във всяко желано от вас място. Размерите на хладилника са 144х54х57см (ВхШхД).

Уреда спада в енергиен клас А+, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 212 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 41 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа. Също така, хладилника разполага с възможността за атономна работа без ток до 14ч. По този начин, при спиране на електрозахранването във вашия дом, температурата в хладилника ще бъде поддържана, а храната ви няма да се развали, докато отстраните проблема.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 171л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 2 рафта от стъкло за оптимално организирано пространство за съхранение. В долната част на уреда има затворена кутия, която е предназначена за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период.

Фризер

Фризерът е с обем от 42л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти.

В заключение

Хладилник с горна камера Star-Light FDDV-213A+, представлява изключително удобен вариант между комбинацията хладилник и фризер. Продуктът е много добре организиран, така че да съчетае перфектно работата с удоволствието.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password