Star-Light FCF60RETBL - Виж цената

Ревю на Star-Light FCF60RETBL

Готварски печки Ревюта
8

Рейтинг

Star-Light FCF60RETBL

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Газова готварска печка Star-Light FCF60RETBL с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Star-Light FCF60RETBLВиж цената за днес

Star-Light FCF60RETBL Review

Електрическо запалване – благодарение на възможността за електрическо запалване, вие можете да включите и 4-те газови котлона, директно от вградените бутони.

Скара – Благодарение на функцията за Скара, вече не е нужно да включвате електрическата скара отделно, за да имате крехки, перфектно изпечени меса. Просто сложете нужното количество от избраното от вас месо във печката и я оставете да ви приготви вкусно, крехко и перфектно изпечено месо.

Таймер – благодарение на тази функция, вие можете да настроите точното време, необходимо за приготвянето на вашите ястия.

Виж още: Ревю на Hansa FCCB54000

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в черно и златисто, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Контролните бутони и дръжката на вратата, решени в ретро стил, придават изключително модерна и класна визия на вашия нов кухненски електроуред.

Характеристики

Газова готварска печка Star-Light FCF60RETBL разполага с удобни и практични размери от 85 x 58 x 58 см. (ВхШхД). Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 1 малък и 2 основни котлона), като захранватето на нагревателните зони е на газ. Мощността на големия нагревател 2.5 kW, на малкия е 0.9 kW, а на основния нагревател е 1.65 kW. Също така, плота има и предпазител, така че да бъдат предотвратени всякакви инциденти, докато готвите на котлона на вашата газова готварска печка, а материалът, от който е направена скарата на вашата нова готварска печка, е чугун. Освен много ефективна, газова готварска печка Star-Light FCF60RETBL е и много енергономична благодарение на енергийния си клас А. Допълнителните функции, с които разполага печката е: Функция грил, Въртящ се шиш, Аналогов таймер, Осветление, Конвекция на горещ въздух, Долно нагряване, Горно нагряване. Допълните аксесоари, с които разполага печката са: Стъклен капак, Тава, Решка и отделение за съдове.

Нашето мнение за продукта

Газова готварска печка Star-Light FCF60RETBL е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password