Star-Light FCF58GRTS - Виж цената

Ревю на Star-Light FCF58GRTS

Готварски печки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light FCF58GRTS 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Газова готварска печка Star-Light FCF58GRTS с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Star-Light FCF58GRTSВиж цената за днес

Star-Light FCF58GRTS Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Таймер – благодарение на тази функция, вие можете да настроите точното време, необходимо за приготвянето на вашите ястия.

Електрическо запалване – благодарение на 4-те горелки с електрическо запалване улесняват максимално използването на вашия кухненски електроуред.

Виж още: Ревю на Hansa FCMW59119

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в сребристо и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана с иноксово покритие против отпечатъци. Контролните бутони и стъклото на вратата решени в черно, перфектно контрастират със сивия цвят на фурната и са перфектен завършек на нейната визия.

Характеристики

Газова готварска печка Star-Light FCF58GRTS разполага с удобни и практични размери от 85 x 58 x 58 см. (ВхШхД). Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 1 малък и 2 основни котлона), като захранватето на нагревателните зони е на газ. Мощността големия нагревател 2.6 kW, на малкия е 0.9 kW, а на основния нагревател е 1.55 kW. Също така, плота има и предпазител, така че да бъдат предотвратени всякакви инциденти, докато готвите на котлона на вашата газова готварска печка. Освен много ефективна, Газова готварска печка Star-Light FCF58GRTS е и много енергономична благодарение на енергийния си клас А. Допълнителните функции, с които разполага печката е: Функция грил, Въртящ се шиш, Таймер, Осветление, Долно нагряване, Горно нагряване. Допълните аксесоари Стъклен капак, Тава, Решка.

Нашето мнение за продукта

Газова готварска печка Star-Light FCF58GRTS е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password