Ревю на Star-Light FBWB-60W

Star-Light FBWB-60W

Star-Light FBWB-60W е доста ефективна и икономична алтернатива, която можете да използвате в летния сезон, когато температурите се завишат. В допълнение, той е леснопреносим, така че може да се използва в няколко стаи.

Star-Light FBWB-60WВиж цената за днес

Дизайн, размери и характеристики

Вентилаторът Star-Light FTBB-60W е с диаметър на перката от 40см., и размери от 43 х 39 х 124см (ДхШхВ) и тежи 5,4кг. Това го прави лесен и удобен за пренасяне от едно помещение в друго. Уреда има кръгла основа и много стабилна конструкция. Контролният му панел е разположен в предната на устройството, като за всяка опция има бутон.Регулируемата му стойка, позволява да регулирате височината на вентилатора, така че въздухът да циркулира възможно най-ефективно.

Уреда е оборудван с мощност 60W и 3 скорости, така че можете да регулирате силата на въздуха, в зависимост от вашите лични предпочитания, температурата в помещението и, разбира се – неговия размер. Ниските му нива на шум, позволяват да оставите уреда включен, дори през нощта, като гарантирано няма да бъдете смущавани от неприятни шумове по време на сън.

В заключение

Star-Light FBWB-60W е нов, практичен и изключително бюджетен охладителен уред, който ще ви помогне да се разхладите през летните горещини. Практичните му размери, позволяват лесното му пренасяне от едно помещение в друго, а високата му мощност и ниски нива на шум, ще ви осигурят максимален комфорт и ефективност, по време на неговата работа.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo