Star-Light EOTH-1519BL - Виж цената

Ревю на Star-Light EOTH-1519BL

Еспресо машини Ревюта
8.3

Рейтинг

Star-Light EOTH-1519BL 

За да имате желаното от вас кафе, приготвено точно такова, каквото го обичате, то еспресо машината е задължителен уред, който трябва да присъства във вашето домакинство. За да приготвите любимата си напитка с невероятен вкус и аромат, днес ние ще ви предложим точния продукт за вас. Еспресо машина One Touch Star-Light EOTH-1519BL е подходяща както за вашия дом, така и за вашия офис, за да имате винаги на разположение любимата си напитка, приготвена по предпочитания от вас начин.

Star-Light EOTH-1519BLВиж цената за днес

Star-Light EOTH-1519BL Review

Устройство за пяна – независимо дали обичате по-плътна и гъста пяна, или по-тънък слой от нея, за сметка на по-голямо количество кафе, устройството за пяна на еспресо машината One Touch Star-Light EOTH-1519BL ви дава възможността сами да регулирате нивото на пяната на вашата ободряваща напитка.

Избор с едно докосване – независимо дали предпочитате еспресо, лате или капучино, вие можете да изберете желаният начин за приготвяне на вашето кафе, само с едно натискане на копчето на вашата еспресо машина.

Автоматично почистване – благодарение на програмите за почистване и изплакване, вече можете да почистите вашия електрически уред по-лесно и по-бързо от всякога.

Виж още: РЕВЮ: Еспресо машина Krups Espresseria Automatic EA816B – Цена и мнения!

Резервоарът на еспресо машината One Touch Star-Light EOTH-1519BL, има достатъчно голям капацитет от 2 литра. Кафеното отделение е с капацитет от 250гр. Добавянето на мляко е по желание, само ако ви харесва да пиете кафето си с този допълващ продукт. Можете да добавите едновременно както смляно кафе, така и кафе на капсули. Устройството ще позволи обем на продукта от 6.5-10.5гр.

Еспресо машината Star-Light EOTH-1519BL е оборудвана с табла за чаши, система за предварително вливане, която извлича вкуса, както и измиване, очистване на уреда и отчитане на чашите за всеки тип напитка. Когато резервоарът няма вода, ще бъдете предупредени от светлинен индикатор, поставен на предната част на вашата еспресо машина. Този продукт е с модерен, компактен дизайн с черен корпус в съчетание със сребрист цвят.

Star-Light EOTH-1519BL-3 Нейните размери са 270x470x370мм (Ш x Д x В) и тежи 11,7кг. Това я прави лесна и удобна при преместване и практична и незаемаща много място във вашата кухня. One Touch Star-Light EOTH-1519BL е мощна машина за еспресо с мощност от 1500W, която работи перфектно при приготвянето на любимата ви напитка.

Нашето мнение за продукта:

Еспресо машината One Touch Star-Light EOTH-1519BL намира ефективно и практично приложение във всеки дом. Ако искате да консумирате кафе или капучино, не трябва да пропускате този продукт като допълнение във вашата кухня. Подарете на себе си най-висококачествено ароматно кафе, с перфектен вкус и започнете деня си с усмивка.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Качество - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password