Star-Light EMD-1515R - Виж цената

Ревю на Star-Light EMD-1515R

Еспресо машини Ревюта
8.3

Рейтинг

Star-Light EMD-1515R

Обичате ароматът на кафе рано сутрин? Денят ви не би започнал пълноценно без една голяма ободряваща чаша с кафе? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим еспресо машина Star-Light EMD-1515R с множество функции, която ще бъде вашият верен помощник в приготвянето на любимата ви напитка, за един по-свеж и бодър старт на деня.

Star-Light EMD-1515RВиж цената за днес

Star-Light EMD-1515R Review

Свалящ се резервоар за вода – благодарение на подвижния резервоар за вода, вие можете лесно и бързо да зареждате вашата еспресо машина с вода, както и да поддържате безупречната чистотата на резервоара.

Помпа с налягане 15 бара –благодарение на високото налягане, еспресо машината ви предоставя възможността да се насладите на аромата на току що смляно кафе, с което да си приготвите еспресо или капучино с плътен каймак и кремообразна текстура.

Виж още: Ревю на Heinner HEM-250

Дизайн

Дизайнът на еспресо машината е модерен и стилен. Решена в комбинация от черен, червен и сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка модерна кухня. Контролният бутон поставен в предната част на уреда, придава перфектен завършек на неговата визия.

Размери

Уреда е с удобни и практични размери от 20.5 x 25.7 x 29.3 см (Ш х Д х В) и е с тегло от едва 3,7кг. Той би паснал идеално във всяка кухня, като няма да отнема голяма част от пространството, с което разполагате.

Характеристики

Тази еспресо машина е с мощност от от 1350W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Мобилният резервоар за вода и подвижната тава, позволяват лесната и бърза поддръжка на перфектното състояние на вашия уред.

Функции

Еспресо машината е автоматична и може да произвежда няколко вида кафе – еспресо, капучино или лате. Отдясно ще намерите устройство за разпенване на мляко, което ви осигурява кремообразна пяна, която ще ви даде чудесен вкус. Резервоарът има капацитет от 1.5 литра, достатъчни, за да подготвите няколко чаши, без да се замисляте за допълването му. Устройството за пяна, с което разполага уреда, позволява да контролирате нивото и плътността на пяната на вашата любима напитка, според собствените си предпочитания. Освен това, уреда разполага с функция за автоматично изключване. Блгодарение на нея, няма нужда да се притеснявате дали не сте забравили машината включена, когато не сте у дома. Подвижните тавичка и резервоар за вода, позволяват лесното почистване и поддръжка на вашия домашен електроуред

Нашето мнение за продукта

Благодарение на бързата и ефективна работа на този продукт, еспресо машината Star-Light EMD-1515R е подходяща и за офиси, където има необходимост от бързо и ефективно приготвяне на по-големи количества от тонизиращата напитка. Започнете деня си с чаша горещо кафе, независимо къде се намирате, за едно по-пълноценно и продуктивно ежедневие.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password