Star-Light DWV-106WH - Виж цената

Ревю на Star-Light DWV-106WH

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Star-Light DWV-106WH 

Искате ли верен помощник в борбата с дори най-упоритите замърсявания на вашите съдове? Имате го! Съдомиялна машина Star-Light DWV-106WH е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++ и 6 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси. Наслаждавайте те на безупречно чисти съдове с кристален блясък!

Star-Light DWV-106WHВиж цената за днес

Star-Light DWV-106WH Review

Опция за полузареждане – тя позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Виж още: Ревю на Hansa ZIM 615WB

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Миялната машина се чрез механичен контрол и бутони, поставени в предната част на уреда.

Характеристики

Съдомиялна машина Star-Light DWV-106WH разполага с размери от 84.5 x 45 x 59.8 см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с капацитет, който позволява измиването на 10 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 57dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа.

Функции

Съдомиялна машина Star-Light DWV-106WH разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Програмата Био/Еко е предназначена за нормално замърсени съдове.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна машина Star-Light DWV-106WH е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. С различните си измиващи програми, тя ще се погрижи както за слабо замърсените ви съдове, изработени от фини материали, така и за силно замърсените ви съдове като тави, тенджери и тигани с тефлоново покритие, като освен, че ще се погрижи за чистотата на вашите съдове, съдомиялната ще запази и качеството на материала, от който са направени. Подарете си верен помощник в поддръжката на вашите домашни прибори с новата съдомиялна машина Star-Light DWV-106WH!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password