Ревю на Star-Light DWV-106IF

Star-Light DWV-106IF

Star-Light DWV-106IF е съдомиялна за вграждане, която е известна с енергийно ефективния си дизайн и тихата си работа. В това ревю ще разгледаме някои от най-важните характеристики на тази съдомиялна и как те влияят на нейната производителност.

Star-Light DWV-106IF

Виж цената за днес

Star-Light DWV-106IF: Характеристики, функции и технологии

Индикатор за оставащо време: Това е функция, която показва колко време все още остава до завършване на програмата за измиване. Това ви помага да планирате по-добре своето време и да знаете кога ще бъде готова вашата съдомиялна.

Индикатор за презареждане със сол: Тази функция ви помага да знаете кога е необходимо да добавите сол във вашата съдомиялна. Това е много важно, защото солта помага да се предотврати корозия и да се защитят вашите съдове.

Цикъл с половин зареждане: Това е функция, която ви позволява да използвате съдомиялната при по-малко зареждане. Това е много полезно, когато нямате много съдове за измиване или когато искате да спестите енергия и вода.

Подвижен горен рафт: Тази функция ви позволява да регулирате височината на горния рафт, за да съберете по-големи съдове или да използвате по-ефективно пространството в съдомиялната.

Поставка за плотове: Това е функция, която ви позволява да поставяте по-големи или нестандартни форми за печене и плотове в съдомиялната. Това е много полезно, когато искате да почистите големи съдове или да използвате по-ефективно пространството в съдомиялната.

Star-Light DWV-106IF е съдомиялна за вграждане, която има 10 комплекта и 6 програми за измиване. Тя е клас E, което означава, че е много енергийно ефективна и ще ви помогне да спестите пари в дългосрочен план.

Типовете програми включват повторно измиване, еко, интензивна, бърза и цикъл с половин зареждане. Съдомиялната има няколко функции, включително индикатор за оставащо време, индикатор за презареждане със сол, цикъл с половин зареждане, подвижен горен рафт и поставка за плотове.

Star-Light DWV-106IF има ниво на шум 52 dB, което я прави много тиха при работа. Годишната й енергийна консумация е 211 kWh, а енергийната консумация на цикъл е 0.73 kWh.

Средният разход на вода за година е 3080 литра, а консумацията на вода на цикъл е 13 литра. Съдомиялната има височина 81.5 см, ширина 45 см и дълбочина 55 см, което я прави идеална за по-малки кухни или ограничени пространства.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Star-Light DWV-106IF: Мнение за продукта

Star-Light DWV-106IF е една от най-добрите съдомиялни за вграждане на пазара. Тя е изключително енергийно ефективна, тиха при работа и предлага отлична производителност на почистване. Също така е много лесна за работа и включва няколко програми за измиване.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo