Star-Light DWV-106DW - Виж цената

Ревю на Star-Light DWV-106DW

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Star-Light DWV-106DW

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Star-Light DWV-106DW с различни измиващи програми, ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Star-Light DWV-106DWВиж цената за днес

Виж още: Ревю на Star-Light DWV-106FI

Характеристики

Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 211 kW разход на електроенергия на година и едва 3080 л. разход на вода на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 52 dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 10 комплекта съдове.

Функции

Съдомиялнатя разполага с богат набор от функции. Опция за полузареждане – тя позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Нашето мнение за продукта

Star-Light DWV-106DW е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергоикономична. С различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна на Star-Light !

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password