Ревю на Star-Light DPV-815A++

Star-Light DPV-815A++

Star-Light DPV-815A++ е сушилня с голям капацитет на зареждане, множество програми и интегрирани модерни функции. Тя ще се погрижи за вашите любими облека, като същевременно ще запази качеството на техните материи.

Star-Light DPV-815A++Виж цената за днес

Функции

Сензор за влажност – когато прането е напълно сухо, този сензор автоматично спира уреда, като по този начин той е още по-икономичен при своята работа.

Ниво на сушене – можете да регулирате нивото на сушене на вашите дрехи, според тъканите им и вашите лични предпочитания.

„Филтър за мъх” и “Резервоар за събиране на вода” – с помощта на индикатор, вие знаете кога е време да почистите вашата сушилня от натрупаните мъх и вода.

Виж още: Най-добрите сушилни

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на сушилнята е стилен и модерен, като тя е решена в класически бял цвят, перфектно контрастираш с дигиталния контролен панел и рамката на люка, решени в класичеко черно. Сушилнята е със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Размерите и са: 60.9 х 59.6 х 84.5см (ДхШхВ).

Star-Light DPV-815A++ спада към енергиен клас А++, което я прави много енергономична при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много ергономична с разход на електроенергия от 2.56 kWh (стандартна програма). Нивата на шум на уреда също са доста ниски – едва 65 dB. Капацитетът на барабана от 112л., ви позволява да съберете прането на цялото семейство и да го изсушите само с един цикъл на сушилнята.

Освен с перфектни технически характеристики, сушилнята разполага и с множество функции. Функциите Оставащо време, Отложен старт, Индикатор за филтъра, Защита срещу деца, Индикатор за почистване на кондензатора, Индикатор за нивото на водата и др., подпомагат нейната ефективна и същевременно максимално полезна работа. Уреда разполага с 15 програми за изсушаване, а иеменно: Памук, Синтетика, Деликатно сушене, Бърза програма, Baby Care, Тениски, Смесено сушене, Освежаване и др., Благодарение на големият избор от различни програми, вие ще можете да се погрижите за дрехите си оптимално, като ще имате подходяща пограма за всеки тип материя.

В заключение

Star-Light DPV-815A++ е изключително ефективна сушилня, която ще се погрижи за изсушаването на вашите дрехи дори от най-деликатни материи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo