Star-Light CLFV-336A+ - Виж цената

Ревю на Star-Light CLFV-336A+

333333333 Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Star-Light CLFV-336A+

Държите ли на високото качество при избора си на хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Star-Light CLFV-336A+ гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете в компанията на любимите си хора!

Star-Light CLFV-336A+Виж цената за днес

Star-Light CLFV-336A+ Review

Кажете сбогом на високата консумация на електроенергия. Star-Light CLFV-336A + комбинира управление на пространството с висока охладителна ефективност. Идеален за съхраняване на пресни храни, без да се притеснявате за сметките за електричество. Това е така, защото за разлика от предишните модели, CLFV-336A + консумира до 20% по-малко ресурси поради енергийния си клас A+.

Разполага с повече от просторно пространство за съхранение с 8 отделения и общ капацитет от 336 литра, като отделенията предоставят свобода в организирането, благодарение на дизайна и функционалността, така че лесно да съхранявате по-високи продукти.

Виж още: Ревю на AEG RCB63726KX

Дизайн

Дизайнът на хладилник с фризер Star-Light CLFV-336A+ е изключително модерен и стилен. Решен в бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 59,5 х 65 х 186 см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 336 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 306 kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 41 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 230 л, като разполага с 3 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 106 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 4,5 кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Star-Light е изключително ефективен охладителен уред. С множеството си модерни технологии и изключителна мощност на работа, той гарантирано ще създаде оптимално добри условия за съхранението на вашите любими храни и хранителни продукти. Осигурете си само най-високо качество както при избора си на храни, така и при избора си на нов охладителен уред, в който да бъдат съхранявани те с хладилник с фризер Star-Light CLFV-336A+ !

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password