Star-Light CFM-249AP - Виж цената

Ревю на Star-Light CFM-249AP

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Star-Light CFM-249AP

Днес ще ви представим фризер Star-Light CFM-24, който има изключителната способност да запазва свежестта, витамините и текстурата на храните, които се съхраняват в него. Той постига тази ефективност при много добра консумация на електроенергия, а интериорният дизайн позволява да съхранявате голям обем от хранителни продукти, поради ефективно разпределените пространства за съхранение.

Star-Light CFM-249APВиж цената за днес

Функции

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Супер замразяване – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо.

Лесен за транспортиране – благодарение на интегрираните колелца, фризерът е лесно подвижен, като можете да го преместите от едно помещение в друго, без особени усилия.

Виж още: Ревю на Star-Light CCF-295AP

Характеристики

Като дизайн, уредът е решен в стандартен бял цвят. Той е с вертикален отвор, което налага да имате налично пространство за отваряне на капака, върху който не трябва да поставяте никакви предмети. Размерите на уреда са: 98.5х85х60см.

Фризер Star-Light CFM-249AP е оборудван с множество функции. Функцията за „супер замразяване”, охлажда храната, поставена в уреда за много кратък период от време. Устройството е оборудвано и с антибактериални системи, които ще предотвратят появата на бактерии и неприятни миризми в уреда. С обем от 249л., и капацитет на замразяване от 12кг/24ч, можете да съхранявате и замразявате големи количества от любимите ви хранителни продукти лесно и бързо. Важно е да се спомене и фактът, че той може да се движи лесно, благодарение на вградените колела.

Фризерът е с енергиен клас А+ и годишно потребление на електроенергия от 246 kWh, което гарантира неговата ефективна и същевременно ергономична работа. Нивото на шум от 41dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение. Също така, уреда разполага с функция за автономна работа без ток до 46ч., което е особено полезно, ако електрозахранването във вашия дом бъде прекъснато. В този случай, фризерът ще продължи да охлажда съхраняваните продукти, докато проблемът не бъде отстранен, което ще попречи за развалянето на тяхното качество.

В заключение

Фризер Star-Light CFM-249AP е е с голям капацитет на съхранение, практични размери и функции, които осигуряват висококачествено съхранение на вашите хранителни продукти. С този фризер можете да си осигурите полезна и същевременно безопасна дългосрочна употреба на уреда.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Lost Password