Star-Light CFM-203AP - Виж цената

Ревю на Star-Light CFM-203AP

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Star-Light CFM-203AP

Фризер Star-Light CFM-203AP, може да се окаже чудесен помощник, ако капацитетът на съхранение, предлаган от класическите хладилници с фризери, не ви е достатъчно. Ако имате голямо семейство, готвите често или просто обичате да имате под ръка много хранителни продукти, този уред от Star-Light може да се окаже ваш верен помощник в кухнята.

Star-Light CFM-203APВиж цената за днес

Функции

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Супер замразяване – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо.

Регулируем термостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на замразяване във вашия уред, според вашите лични предпочитания и нужди.

Виж още: Ревю на LG GSL961PZUZ

Star-Light CFM-203APХарактеристики

Като дизайн, уредът е решен в стандартен бял цвят, с вертикален отвори и хоризонтално интегрирана дръжка. Размерите на уреда са: 94.5х85х52.3см, което прави фризера практичен за поставяне в по-малки пространства.

Фризер Star-Light CFM-203AP с множество функции. Функцията за „супер замразяване”, охлажда храната, поставена в уреда за много кратък период от време. В допълнение към това, фризерът разполага и с колелца за лесно преместване от едно място на друго. Във вътрешността си, уредът разполага с вътрешна кошница. Капацитетът му на замразяване е 9кг/24ч, което позволява бързото и качествено замразяване на голямо количество хранителни продукти.

Фризер Star-Light CFM-203AP е с енергиен клас А+ и годишно потребление на електроенергия от 219 kWh, което гарантира неговата ефективна и същевременно ергономична работа. Нивото на шум от 41dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение.

В заключение

Фризер Star-Light CFM-203AP се откроява с това, че може да запази желаната храна качествена за дъго време, без да прави нежелан преразход на електроенергия. Можете да съхранявате голямо количество храна, защото устройството има оптимизиран интериорен дизайн, който е създаден по такъв начин, по който можете да извлечете максимума от предлаганото пространство. Съхранявайте във висококачествени условия, хранителни продукти, достатъчни за цялото семейство за седмици напред, с помощта на Star-Light CFM-203AP.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password