Star-Light CF-157AP - Виж цената

Ревю на Star-Light CF-157AP

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Star-Light CF-157AP

Фризер Star-Light CF-157AP идва при вас с голям капацитет за съхранение и множество функции, които да запазят вашите хранителни продукти свежи за дълъг период от време. Ако искате многофункционален уред, в който да съхранявате любимите си хранителни продукти и ястия, то този фризер е точният избор за вас.

Star-Light CF-157APВиж цената за днес

Функции

Максимална свежест – фризерът разполага с интегрирани функции, които поддръжат храната ви свежа и качествена, до момента на нейната консумация.

Голямо пространство за съхранение – фризерът разполага с обем за съхранение от 157л. разпределени в 5 отделения, който ще ви позволи да съхранявате голямо количество храна.

Виж още:Ревю на Zanussi ZFC26400WA

Дизайн, размери и характеристики

Фризер Star-Light CF-157AP е с енергиен клас А+ и годишно потребление на електроенергия от 213 kWh, което гарантира неговата ефективна и същевременно ергономична работа. Нивото на шум от 42dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение.

С размерите си от 55х55х142см. (ШхДхВ) и дясно отваряне на вратата, той е подходящ както за по-големите, така и за по-малките кухненски простраства. Във вътрешността му ще откриете 5 отделения с общ обем от 157л., с капацитет на замразяване от 10кг/час.

В заключение

Фризер Star-Light CF-157AP разполага с голям обем за съхранение, който ще ви позволи да съхранявате вашите любими хранителни продукти за дълъг период от време. Насладете се на вкусна, свежа храна със запазени хранителни качества, благодарение на новия фризер от Star-light.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password