Star-Light CER-4818 - Виж цената

Ревю на Star-Light CER-4818

Готварски печки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light CER-4818

Обичате ли вкусната домашно приготвена храна? Искате ли нова, практична и същевременно функционална електрическа фурна? Ние имаме уреда, който ще сготви перфектно всяко избрано от вас ястие. Star-Light CER-4818 с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви храната ви по оптимално добър начин, за да и се наслаждавате с любимите си хора около домашната трапеза.

Star-Light CER-4818Виж цената за днес

Функции

Гриловане – благодарение на тази функция, вие можете да изпечете перфектно всякакъв вид месо, риба, зеленчуци и др.

Таймер – таймерът ви позволява да зададете точното време, което е необходимо за приготвяне на вашето ястие. По този начин, няма опасност да го изгорите.

Виж още: Ревю на Star-Light CER-4833HP

Дизайн, размери и характеристики

Star-Light CER-4818 разполага с модерен дизайн в класически черен цвят с контролни бутони от дясната страна на уреда. Тя е идеална за по-малките и практични кухни или като помощен уред в по-големите семейства. Размерите на фурната са: 37.6 х 58.1 х 42.5см (ВхШхД).

Фурната е изключително мощна при своята работа. С максимална мощност на фурната от 1800W и мощност на нагряване до 230C, вие ще можете да приготвите всяко избрано от вас ястие – бързо, лесно и много вкусно. Капацитетът и от 48л., позволява да готвите както големи количества от любимите ви хранителни продукти, така и по-обемисти храни.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Гриловане”, ви позволява да изпечете пефектно месо, зеленчуци и всякакъв вид ястия. Възможността за избор между 4 степени на нагряване, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Гриловане, Конвекция, Печене. Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, зеленчуци или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия. Към уреда са включени и 2 аксесоара – Грил-поднос и Тава за печене.

В заключение

Star-Light CER-4818 е нова, практична и същевременно многофункционална електрическа фурна, която благодарение на високата си мощност, голям капацитет на обем и множество функции, ще ви позволи да приготвите любимите си ястия за броени минути.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password