Star-Light CEL-2014 - Виж цената

Ревю на Star-Light CEL-2014

Готварски печки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light CEL-2014

Star-Light CEL-2014 е нова, ергономична и същевременно функционална електрическа фурна. С големия си капацитет от 20л., множество вградени функции и висока мощност при своята работа, тя ще се погрижи за перфектното приготвяне на всеки вид ястие.

Star-Light CEL-2014Виж цената за днес

Функции

Сотиране – функция, която е рядко срещана на пазара. С помощта на Star-Light CEL-2014, можете лесно и бързо да сотирате желани от вас продукти.

Таймер – таймерът ви позволява да зададете точното време, което е необходимо за приготвяне на вашето ястие. По този начин, няма опасност да го изгорите.

Виж още: Ревю на Star-Light CER-4818

Дизайн, размери и характеристики

Star-Light CEL-2014 разполага с модерен дизайн. Решена в класически черен цвят, перфектно допълнен от дръжката,решена в сребристо, с поставени контролни бутони в предната част на уреда, тази електрическа фурна, ще пасне във всяка модерно обзаведена кухня. Размерите на фурната са: 29 х 45 х 35см (ВхШхД).

Фурната е изключително мощна при своята работа. С максимална мощност на фурната от 1380W и мощност на нагряване до 230C, вие ще можете да приготвите всяко избрано от вас ястие – бързо и лесно. Капацитетът и от 20л., позволява да готвите както големи количества от любимите ви хранителни продукти, така и по-обемисти храни.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Сотиране”, ви позволява да сотирате всякакъв вид ястия – функция, с която малко уреди на пазара разполагат. Възможността за избор между 4 степени на нагряване, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Сотиране, Пържене, Печене. Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, зеленчуци или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия. Към уреда е включен и аксесоар – Тава за печене.

В заключение

Електрическа фурна Star-Light CEL-2014 е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password