Star-Light CEC-4218 - Виж цената

Ревю на Star-Light CEC-4218

Готварски печки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light CEC-4218

Star-Light CEC-4218 е нова, модерна и изключително ефективна електрическа фурна. Възможността за избор от различни функции и програми, големият капацитет на обем и практичните и размери я правят чудесен избор както за големите, така и за по-малките домакинства.

Star-Light CEC-4218Виж цената за днес

Функции

Гриловане – благодарение на тази функция, вие можете да изпечете перфектно всякакъв вид месо, риба, зеленчуци и др.

Таймер – таймерът ви позволява да зададете точното време, което е необходимо за приготвяне на вашето ястие. По този начин, няма опасност да го изгорите.

Виж още: Ревю на Star-Light CEL-2014

Дизайн, размери и характеристики

Star-Light CEC-4218 е с модерен дизайн, решен в класическо черно. В предната част е поставена дръжка в сребрист цвят, а от дясната страна на уреда, ще намерите няколко контролни бутона, с които лесно и бързо да настроите желания работен режим на уреда. Фурната е изработена от неръждаем метал, което гарантира нейната устойчивост и дългосрочна употреба. Размерите на фурната са: 37 х 58 х 40см (ВхШхД).

Star-Light CEC-4218 разполага с висока мощност при своята работа от 1800W. Нагряването до 230С, Възможността за избор между 4 нива на мощност и 4 различни програми, ще ви позволи да приготвите всеки тип ястиепри оптимално добра температура и условия. Капацитетът от 42л., позволява да готвите както големи количества от любимите ви хранителни продукти, така и по-големи и обемисти храни.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Таймер” (до 90 мин) ви позволява да зададете точното време, което е необходимо за приготвяне на вашето ястие. По този начин, няма опасност да го изгорите. Допълнителните програми, с които разполага уреда са: Гриловане, Конвекция и Печене. Също така, фурната разполага и с множество вградени функции, като: Автоматично изключване, Таймер, Термостат, Звуков сигнал, Индикаторна светлина, които ще гарантират нейната ефективност. В уреда има и 2 включени аксесоара – Грил-поднос и тава за печене.

В заключение

Електрическа фурна Star-Light CEC-4218 е с множество функции, висока мощност на работа и голям капациет на обем от 42л. Това ще ви даде възможност да приготвяте желаните от вас ястия бързо, лесно и изключително качествено. Гответе с удоволствие за вас и любимите ви хора, с тази нова електрическа фурна от Star-Light.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password