Star-Light CDD-210GR - Виж цената

Ревю на Star-Light CDD-210GR

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Star-Light CDD-210GR

Star-Light CDD-210GR е нов, модерен хладилник, който е със сравнително голям обем за съхранение, който е перфектно разпределен във втрешността на уреда. С енергиен клас А+, множество функции и стилен дизайн, този хладилник ще пасне във всяка стилно обзаведена кухня. Той ще съхрани любимите ви храни за дълго време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Star-Light CDD-210GRВиж цената за днес

Функции

Регулируем термостат – благодарение на термостата за регулиране на температурата, вие можете собственоръчно да задавате нивото на охлаждане във вашия уред, според вашите лични предпочитания.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още:Ревю на Star-Light FDDV-213A+

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на хладилника е модерен и елегантен. Този модел е решен в сив цвят с врати със стандартно дясно отваряне, като е подходящ за всеки модерно обзаведен дом. Размерите на уреда са: 143х55х55см (ВхШхД).

Класът на енергийна ефективност на хладилника е A+, което означава, че той консумира до 20% по-малко електроенергия от другите модели на пазара. Потреблението му е 217 KWh/год. С ниските си нива на шум от 40dB, този уред няма смущава спокойствието ви с неприятни шумове, за сметка на своята висока производителност.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 164л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани и др. Хладилника разполага още с отделение отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 40л и 2 големи отделения за съхранение, които позволяват съхраняването на големи количества хранителни продукти, или на по-големи и обемни храни.

В заключение

Един от продуктите, необходими във всяка кухня е хладилник, който може да направи живота по-лесен, но и по-практичен в същото време. Именно такъв е и хладилник с 2 врати Star-Light CDD-210GR, което може да се види от пръв поглед. Удобен, енергономичен и много практичен, той е иделното решение за всяка кухня.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password