Star-Light CCF-295AP - Виж цената

Ревю на Star-Light CCF-295AP

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Star-Light CCF-295AP

Фризерът е най-важният елемент за тези, които използват в дома си или в кухнята си някои замразени продукти, но и е особено полезен за замразяването на хранителни продукти, които не се използват в ежедневните ни гозби. Независимо дали става въпрос за домашна употреба или за употреба в ресторант, например, фризер Star-Light CCF-295AP е точно това, от което имате нужда.

Star-Light CCF-295APВиж цената за днес

Функции

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Супер замразяване – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо.

Лесен за транспортиране – благодарение на интегрираните колелца, фризерът е лесно подвижен, като можете да го преместите от едно помещение в друго, без особени усилия.

Виж още: Ревю на Star-Light CFM-203AP

Характеристики

Като дизайн, уредът е решен в стандартен бял цвят. Списък на това, което Star-Light CCF-295AP може да предложи за сметка на други модели са подобрени конструктивни спецификации. Той е с вертикален отвор, което налага определени условия, когато става въпрос за монтирането му – необходимо е да имате налично пространство за отваряне на капака, върху който не трябва да поставяте никакви предмети. Размерите на уреда са: 111х85х68.5см.

Фризер Star-Light CCF-295AP е оборудван с множество функции. Функцията за „супер замразяване”, охлажда храната, поставена в уреда за много кратък период от време. С обем от 295л., и капацитет на замразяване от 14кг/24ч, можете да съхранявате и замразявате големи количества от любимите ви хранителни продукти лесно и бързо.

Фризерът е с енергиен клас А+ и годишно потребление на електроенергия от 268 kWh, което гарантира неговата ефективна и същевременно ергономична работа. Нивото на шум от 44dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение.

В заключение

Фризер Star-Light CCF-295AP е с голям капацитет на съхранение, практични размери и функции, които осигуряват висококачествено съхранение на вашите хранителни продукти. С този фризер можете да си осигурите полезна и същевременно безопасна дългосрочна употреба на уреда.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password