Ревю на Star-Light ASBC-2040BB

Star-Light ASBC-2040BB

Star-Light ASBC-2040BB е нова, мултифункционална прахосмукачка, която благодарение на практичните си размери, висока смукателна мощност и включени аксесоари, ще ви помогне да поддържате дома си искрящо чист. Освен това, с допълнителните аксесоари, включени към уреда и възможността да използвате прахосмукачката както като ръчен, така и като вертикален уред, ще ви позволи да почистите дори най-труднодостъпните места от вашия дом.

Star-Light ASBC-2040BBВиж цената за днес

Функции

Дизайн 2 in 1 – уредът има интелигентен дизайн, който ви дава възможност да го използвате като ръчна прахосмукачка и като вертикална прахосмукачка с дръжка, в зависимост от личните ви нужди.

Четка за всякакви повърхности – многофункционалната четка е подходяща за всеки тип повърхности – паркет, теракот, килими, мебели, текстилни изделия или калъфи. Също така, може да се сваля, за да бъде почистена преди повторна употреба.

Система за събиране на отпадъци без торба – липсата на торба ви дава възможността да сваляте и почиствате лесно контейнера за максимална хигиена.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачки | Евтини прахосмукачки | Най-добрите прахосмукачки

 

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на Star-Light ASBC-2040BB е модерен, решена в черно и синьо, прахосмукачаката е като моден почистващ аксесоар за вашия дом, като можете да я съхранявате дори на видимо място във вашия дом. Теглото и от едва 2.4кг., я прави лесно преносима.

С мощност от 80 W, захранващо напрежение от 18,5 V и капацитет 0.4л, прахосмукачката ще почисти ефективно вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Автономията на акумулатора от 30 мин. на цикъл, ще подпомогнат на робота да почисти големи площи, без нуждата от повторно зареждане. Уреда е подходящ за почистване на всякакъв тип повърхности, а контролния панел, поставен върху ръкохватката го прави много практичен и лесен за използване.

Освен с перфектни технически характеристики Star-Light ASBC-2040BB разполага и с множество функции и аксесоари за оптималната и ефективност. Система за събиране на отпадъци без торба, Висока всмукателна мощност, Четка за всякакви повърхности, Аксесоар за тесни пространства, са само част от аксесоарите, които ще ви позволят да почистите дори най-труднодостъпните пространства от вашия дом.

В заключение

Мощна, практична, но и много ефективна и изключително удобна за изпозлване – вертикална прахосмукачка 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB е идеалното решение за тези от вас, които не правят компромиси при качеството на почистване на дома си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo