Ревю на Star-Light AFB-2613WH

Star-Light AFB-2613WH

Star-Light AFB-2613WH  е практичен фритюрник, който предлага приготвяне на храна с горещ въздух. Освен, че храната е изключително вкусна, фритюрник има способността да приготвя по-здравословни храни, отколкото обикновените фритюрници, използвайки само 3% мазнина, или 1 супена лъжица масло. Насладете се на вкусни и същевременно здравословни храни, благодарение на Star-Light AFB-2613WH.

Star-Light AFB-2613WHВиж цената за днес

Функции

Защита против хлъзгане – уреда е много стабилен по време на работа, като е оборудван с крачета против приплъзване. По този начин, няма опасност от приплъзване, докато работите с него.

Автоматично изключване – след като предварително сте задали времето за приготвяне на храната, уреда ще се изключи автоматично след като времето изтече. По този начин няма опасност да изгорите приготвяните ястия.

Виж още: Най-добрите уреди за готвене на пара

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е модерен – решен в класически бял цвят с изчистени линии и контролни бутони поставени на капака, той може да бъден поставен във всяка кухня, като гарантирано ще пасне на нейния интериор. Размерите на фритюрника са практични, така че той няма да заема много от наличното ви пространство върху кухненския плот.

Мощността на уреда е 1300 W, така че предварително зададената температура ще бъде достигната изключително бързо, и храната може да се сложи веднага за нейното оптимално приготвяне. Капацитетът, който предоставя фритюрника 3,6 литра – достатъчно голям за приготвяне на малко над 1 кг храна. С помощта на термостата можем да зададем желаната температура в зависимост от храните, които искаме да приготвим. С негова помощ можем да приготвим пържени картофки, печени сирена, риба, гъби, пилешко месо, скариди и др.

С помощта на светлинния индикатор ще разберем кога можем да добавим храната. Интегрираният таймер, ви позволява да зададете времето за готвене и веднага щом времето изтече, уредът ще се изключи автоматично, като по този начин предотвратява прекомерното приготвяне на храна. В допълнение, той предлага безопасен режим на работа, като е снабден със система за защита от прегряване. Уреда е много стабилен по време на работа, като е оборудван с крачета против приплъзване. Капацитетът на тигана му е 3,6 литра, а на кошницата – 2,6 литра.

В заключение

Star-Light AFB-2613WH  е лесен за използване и поддръжка уред, който позволява приготвяне на храна, дори без добавена мазнина. Той върши много добра работа, което може да бъде потвърдено от начина на приготвяне на храната и нейния вкус. Насладете се на вкусна и същевременно здравословна храна, с помощта на този нов уред от Star-Light.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo