Star-Light ACVS-720S - Виж цената

Ревю на Star-Light ACVS-720S

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light ACVS-720S

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S с възможнос за почистване на всякакъв вид замърсявания, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Star-Light ACVS-720SВиж цената за днес

Star-Light ACVS-720S Review

Сухо засмукване – уловете дори най-фините частици прах във вашия дом. Благодарение на мощното засмукване на вашата прахосмукачка, вие достигате дори до най-дребнире замърсявания във вашия дом.

НЕРА – благодарение на HERA филтрирането изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Виж още: Ревю на Star-Light ACTY-718G

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в зелено и сребристо, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място във вашия дом.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S са удобни и практични (Ш х В х Д) 34 х 31 х 33см и е с тегло от едва 5.8кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас C; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с аксесоар за тесни пространства, който позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Четката за прах от друга страна, позволява лесното отстраняване на прахови частици от фини повърхности. Също така, тя разполага с вградена четка за под.

Технически спецификации

Капацитетът на Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S е 2л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 170W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 5м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 75dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом. За една искряща чистота и свежест, изберете прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password