Ревю на Star-Light ACVS-720R

Star-Light ACVS-720R 

Чистотата във вашия дом е приоритет за вас. Искате уред, който да ви бъде верен съюзник в почистването на вашия дом? На пазара има много и различни модели прахосмукачки и не знаете коя да изберете? Ние ще ви помогнем! Днес ще ви представим прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R с изключително висока мощност на работа, тя ефективно ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом.

Star-Light ACVS-720R-2Виж цената за днес

Star-Light ACVS-720R Review

Многослойно аспириране – Този модел може да се използва на няколко вида повърхности с най-добра износоустойчивост от твърди повърхности.

Енергийна ефективност клас A – благодарение на енергийния си клас А, този модел няма да консумира прекалено много електроенергия.

HEPA (филтър за високоефективни частици) – той ще задържи микроскопични примеси като плесен или акари, така че двигателят на прахосмукачката и вашето здраве ще бъдат по-добре защитени.

Модел 700W, с добра всмукателна мощност: има добра всмукателна мощност и може да се използва на всякакви повърхности, от килими до паркет.

Star-Light ACVS-720R

Прахосмукачка Star-Light ACVS-720R е модел без торба – лесен за почистване, не може да бъде повреден, изработен от пластмаса. Можете лесно да видите колко прах е събрана в контейнера с капацитет от 2 литра. Работният му обхват е 8 метра. Star-Light ACVS-720R е снабден с 5-метров захранващ кабел, така че ще имате голям работен обхват до 8 метра, без да се налага да сменяте захранването.

Също така, този модел е изключително безшумен – с ниво на шум от едва 75dB, прахосмукачката може да се използва дори и през нощта, без да се притеснявате, че ще събудите съседите си. Това е модел, който може да се използва за няколко типа повърхности и е оборудван с телескопична метална тръба. Размерите му са 31х34х33см. Теглото е около 5.9 кг. Прахосмукачката върви с няколко вида аксесоари в комплект, а именно: Имате дюза с тесен отвор, дюза за четка за пода и четка, много полезна за прахосмукачка.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Нашето мнение за продукта:

Мощна, много ефективна и изключително удобна за изпозлване, новата прахосмукачка Star-Light ACVS-720R е идеалното решение за тези от вас, които не правят компромиси при качеството на почистване на дома си. Насладете се на искрящо чист дом, благодарение на вашия домашен помощник, в лицето на прахосмукачка Star-Light ACVS-720R.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo