Star-Light ACTY-718G - Виж цената

Ревю на Star-Light ACTY-718G

Прахосмукачки Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light ACTY-718G

Омръзнало ви е да прекарвате часове в почистването на дома си? За вас чистотата е от изключителна важност, но би ви се искало да имате помощник при поддържането и? Вие сте на правилното място. Представяме ви прахосмукачка без торба Star-Light ACTY-718G. Удобна, практична и много функционална, тя почиства всякакви повърхности до блясък.

Star-Light ACTY-718GВиж цената за днес

Star-Light ACTY-718G Review

Сухо засмукване – уловете дори най-фините частици прах във вашия дом. Благодарение на мощното засмукване на вашата прахосмукачка, вие достигате дори до най-дребнире замърсявания във вашия дом.

НЕРА – благодарение на HERA филтрирането изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Виж още: Ревю на Heinner HVC-MBL1400

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в оранжево и черно, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични (Ш х В х Д) 26.8 х 26.5 х 38.5см и е с тегло от едва 5.3кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас B; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас D. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с аксесоар за тесни пространства, който позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Четката за прах от друга страна, позволява лесното отстраняване на прахови частици от фини повърхности.

Нашето мнение за продукта

Капацитетът на прахосмукачката е 1.8л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 180W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 5м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 77dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password