Ревю на Star-Light ACT-24WIFI

Star-Light ACT-24WIFI

Star-Light ACT-24WIFI  е модел на климатик, снабден с висок капацитет за промяна на температурата, който успява да предложи целия висок комфорт, от който се нуждаете, дори когато навън се отчитат екстремни температурни амплитуди.  

Star-Light ACT-24WIFIВиж цената за днес

Храктеристики и дизайн

Климатикът Star-Light ACT-24WIFI е снабден с капацитет за промяна на температурата 24000 BTU и може да покрива площ до 45 кв.м. В същото време той е включен в класа на енергийна ефективност A ++ в режим на охлаждане и A + в режим на отопление, осигурявайки ниска консумация на енергия. Инверторната технология играе важна роля в дейността на устройството, като компресорът автоматично променя скоростта си, за да постигне по -бързо желаната температура, като впоследствие се поддържа с нисък разход на енергия. При дълги цикли могат да се постигнат значителни икономии на електроенергия. Устройството може да се управлява или чрез дистанционното управление, или с помощта на мобилния телефон, чрез приложението, съвместимо както с Android, така и с iOS. Втората опция ви позволява да управлявате устройството дори когато не присъстваме у дома. Дизайнът на модела е стилен и модерен – в бял класически цвят.

Вътрешно тяло

Размерите на вътрешното тяло са 101х220х31.5см (ДхШхВ) и е с тегло от 13кг. Нивата на шум при максимална мощност е 54dB с дебит на въздуха от 970 м³/н.

Виж още: Най-добрите климатици

Външно тяло

Външното тяло също е с удобни и практични размери, като може да бъде монтирано дори на терасата ви. Размерите му са: 96х40х73.2см (ДхШхВ) и тегло от 52кг. Освен това, външното тяло също е сравнително тихо при своята работа с максимални нива на шум от 67 dB.

Спецификации и функции

Star-Light ACT-24WIFI се възползва от функцията за отопление и охлаждане, но и от други полезни функции, като например:

  • Изсушаване – премахва излишната влага от въздуха, като по този начин предотвратява развитието на мухъл в дома.
  • Таймер – включва настройка на активността на устройството за предварително зададени интервали от време
  • Сън – осигурява най -добрите условия за спокоен сън, предотвратявайки резки промени в температурата.
  • Автоматично рестартиране – позволява на устройството да възобнови дейността автоматично след прекъсване на захранването в съответствие с най -новите настройки.
  • Самодиагностика – идентифицира всеки проблем, който се е появил на функционално ниво, показвайки на дисплея определен код, който можете да намерите в ръководството за потребителя.
  • Турбо – засилва активността на устройството, така че желаната температура да се достигне по-бързо.

В заключение:

Star-Light ACT-24WIFI е устройство, с голям капацитет, така че е подходяш за по-големи пространства. С висока мощност и изключителна производителност, той ще отоплио/охлади ефективно всяко помещение.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo