Star-Light ACT-12TSWF - Виж цената

Ревю на Star-Light ACT-12TSWF

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light ACT-12TSWF

Омръзна ли ви от сковаващия студ през зимата и от изтощителните жеги през лятото? Искате ли нов, модерен климатичен уред, който да ви осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, а също да запази въздухът в него кристално чист и свеж? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик Star-Light ACT-12TSWF с множество иновативни функции, ще осигури перфектната температура във вашите помещения, за да прекарвате времето си у дома в максимален комфорт и пълна релаксация!

Star-Light ACT-12TSWFВиж цената за днес

Star-Light ACT-12TSWF Review

Функция Изсушаване – тази функция, поддържа влажността на въздуха във вашите помещения в оптимално добри нива, като по този начин се предотвратява образуването и разпространението на бактерии, микроби и алергени.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Follow Me – Функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: Ревю на Star-Light ACT-12EAWF

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а „скритият” му дисплей поствен в предната част на уреда, придава идеален завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 22 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 966 W, а при отопление 1010 W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 8,5 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4,6 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 883 х 195 х 310 мм (ДxШxВ) и е с тегло от едва 10,5 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 53 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 850 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 795 х 305 х 549 мм (ДxШxВ) и е с тегло от 28 кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 62 dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Sleep, Auto Restart, Самодиагностика и др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

С изключителна мощност и висока ефективност при своята работа, Климатик Star-Light ACT-12TSWF ще осигури желаната температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно. Прекарвайте времето си у дома в абсолютен комфорт, с помощта на този нов, модерен климатик.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password