Ревю на Star-Light ACT-12TSWF

Star-Light ACT-12TSWF

Star-Light ACT-12TSWF е инверторен климатик, който предоставя ефективно и надеждно охлаждане и затопляне. Той разполага с модерен и елегантен дизайн, който може да се вписва във всяко домакинство или офисно пространство. Климатикът е снабден с множество функции, които могат да подобрят потребителския опит и да увеличат енергийната му ефективност.

Star-Light ACT-12TSWF

Виж цената за днес

Star-Light ACT-12TSWF: Характеристики

Енергийна ефективност

Инверторният климатик Star-Light ACT-12TSWF има енергийна ефективност при охлаждане A+++ и при отопление A++. Сезонният коефицент на охлаждане SEER е 8.5, а сезонният коефицент на затопляне SCOP е 4.6. Това означава, че климатикът е икономичен и ефективен в използване на електроенергия.

Технически спецификации

Климатикът работи със захранващо напрежение от 220-240 V. Номиналната консумация при охлаждане е 966 W, а при отопление – 1 010 W. Типът на хладилен агент е R32, който се счита за екологично по-приемлив и ефективен.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство на инверторния климатик Star-Light ACT-12TSWF има дебит на въздуха от 850 м³/ч и ниво на шум от 53 dB. Тялото е бяло и има размери 883 x 195 x 310 мм (дължина x ширина x височина) и тежи 10.5 кг.

Външно устройство

Външното устройство на климатика също е бяло с ниво на шум от 62 dB. Размерите са 795 x 305 x 549 мм (дължина x ширина x височина) и тежи 28 кг.

Star-Light ACT-12TSWF: Функции

Таймер

Функцията на таймера ви позволява да настроите климатика да се включва или изключва автоматично в определено време. Това може да бъде особено полезно, когато искате да управлявате разходите за електроенергия, като използвате климатика само по време на определени периоди от деня. Таймерът може да се настрои да включва и изключва климатика до 24 часа напред.

Sleep

Функцията на режима “Sleep” има за цел да подобри комфорта ви по време на сън. Тази функция автоматично регулира температурата в помещението, като постепенно я повишава или понижава, за да поддържа оптимални условия за сън. Това може да ви помогне да спите по-добре през нощта и да се чувствате по-освежени на следващия ден.

Auto Restart

Функцията “Auto Restart” автоматично включва климатика след прекъсване на захранването. Това може да бъде особено полезно, ако живеете на места, където има чести прекъсвания на електрозахранването. Климатикът ще пусне автоматично, когато напрежението на електричеството се възстанови.

Самодиагностика

Функцията на самодиагностиката позволява на климатика да открие автоматично проблеми или неизправности в работата му. Това може да бъде много полезно, тъй като ви предоставя точна информация за проблема, който трябва да бъде отстранен. Така можете да избегнете допълнителни разходи за сервизни услуги, като можете да се опитате да решите проблема сами или да потърсите професионална помощ.

Detecting refrigerant loss

Функцията “Detecting refrigerant loss” позволява на климатика да открие автоматично загуба на хладилен агент. Този процес може да бъде важен, тъй като недостатъчно количество хладилен агент може да намали ефективността на климатика и да увеличи разходите за електроенергия.

Функция Turbo

Функцията “Turbo” позволява на климатика да работи с максимална скорост, за да охлади или загрее помещението възможно най-бързо. Това е идеално за бързо охлаждане на помещението, когато влезете в стаята след дълъг ден на работа.

Wi-Fi

Wi-Fi технологията ви позволява да управлявате климатика от разстояние чрез смартфон или таблет. Това ви дава възможност да контролирате климатика, докато сте извън дома, което може да бъде много полезно, ако искате да го включите преди да стигнете вкъщи.

3D Air Flow

Функцията на 3D Air Flow позволява на климатика да разпределя въздуха по по-широк ъгъл, за да постигнат оптимално охлаждане или загряване на помещението. Това може да подобри комфорта ви и да ви помогне да избягате от изпускането на студен или горещ въздух директно върху вас.

Gent-Wind Technology

Функцията на Gent-Wind Technology позволява на климатика да работи на по-ниски обороти, когато не е необходимо максимално охлаждане или загряване на помещението. Това може да намали нивото на шума, произведен от климатика, и да намали разходите за електроенергия.

Виж още: Най-добрите климатици

Star-Light ACT-12TSWF: Мнение за продукта

В заключение, Star-Light ACT-12TSWF инверторният климатик е оборудван с няколко специални функции, които могат да подобрят вашето удобство и енергийна ефективност. Тези функции включват таймер, режимна функция Sleep, автоматично включване след прекъсване на захранването, самодиагностика, откриване на загуба на хладилен агент, функция “Turbo” за бързо охлаждане, Wi-Fi технология, 3D Air Flow и Gent-Wind Technology. Всички тези функции правят Star-Light ACT-12TSWF инверторният климатик качествен продукт, който може да удовлетвори вашите нужди за охлаждане и загряване на помещенията.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo