Ревю на Star-Light ACT-12EAWF

Star-Light ACT-12EAWF

В света на модерните технологии и комфорт, инверторните климатици са превърнали в една от най-избираемите системи за отопление и охлаждане на домове и офиси. В тази статия ще разгледаме един от най-популярните модели на пазара – Star-Light ACT-12EAWF. Този уред предлага комбинация от високо качество, енергийна ефективност и интелигентни функции, които го правят перфектния избор за съвременните потребители.

Star-Light ACT-12EAWF

Виж цената за днес

Star-Light ACT-12EAWF: Характеристики

За начало, този климатик има основен капацитет от 12000 BTU и е препоръчителен за покриване на зона до 22 квадратни метра. Също така, уредът е оборудван с ротативен компресор и миещ се филтър, което позволява на климатика да работи тихо и ефективно.

Важно е да отбележим, че инверторният климатик Star-Light ACT-12EAWF е изключително енергийно ефективен, като има рейтинг A++ при охлаждане и A+ при отопление. Сезонният коефициент на охлаждане е 6.1, а на затопляне – 4, което е още едно доказателство за ефективността на този уред.

Техническите спецификации не са по-малко важни и Star-Light ACT-12EAWF има захранващо напрежение от 220 V до 240 V, номинална консумация при охлаждане от 1130 W и при отопление от 922 W. Типът на хладилния агент, който използва уредът, е R32.

Когато става въпрос за вътрешното тяло на климатика, Star-Light ACT-12EAWF има дебит на въздуха от 550 м³/ч и ниво на шум от 50 dB. Вътрешното тяло е бяло/златисто и има дължина от 811 мм, ширина от 198 мм и височина от 278 мм, като теглото му е 8 кг.

Външното тяло на климатика е бяло и има ниво на шум от 60 dB. Дължината му е 777 мм, широчината – 290 мм, а височината – 498 мм. Теглото на външното тяло е 24 кг.

Инверторният климатик Star-Light ACT-12EAWF разполага с множество функции, които го правят един от най-модерните уреди на пазара. В следните редове ще разгледаме подробно всички функции на този климатик:

Охлаждане, отопление, вентилация и премахване на влага – тези четири функции са основните функции на климатика и му позволяват да регулира температурата, влажността и качеството на въздуха в стаята.

Технология Wi-Fi – климатикът е оборудван с Wi-Fi технология, която му позволява да се свърже към интернет и да бъде управляван от всяко място чрез специално приложение на смартфон или таблет.

Таймер – тази функция позволява на потребителя да зададе време за включване или изключване на климатика. Това е особено полезно, когато се иска да се осигури комфортна температура в стаята преди да се върне в нея.

Sleep – този режим на климатика е специално създаден за нощно ползване. Той автоматично регулира температурата в стаята, като я понижава с 1°C за всяка следваща часова почивка, за да осигури по-добър и здравословен сън.

Auto Restart – тази функция е особено полезна, когато има прекъсване на захранването. Когато захранването се възстанови, климатикът автоматично се включва и възстановява последните настройки.

Самодиагностика – климатикът е оборудван със специална функция, която позволява на потребителя да провери дали уредът работи правилно. Това е особено полезно, когато има проблем с климатика и е нужна помощ от техник.

Detecting refrigerant loss – тази функция автоматично проверява нивото на хладилния агент в системата и предупреждава потребителя в случай на загуба на агента.

Функция Turbo – тази функция позволява на климатика да работи на максимална мощност за кратко време, за да се постигне желаната температура в стаята.

Control Wi-Fi – тази функция позволява на потребителя да управлява други устройства чрез Wi-Fi връзка, като например осветление, телевизор и др.

3D Air Flow – тази функция позволява на климатика да разпределя въздуха по стаята по оптимален начин, за да се осигури максимален комфорт за потребителите.

Виж още: Най-добрите климатици

Star-Light ACT-12EAWF: Мнение за продукта

В заключение, Star-Light ACT-12EAWF е един от най-модерните инверторни климатици на пазара, който разполага с множество функции, които го правят перфектен избор за домове и офиси. Този уред ще осигури комфорт и ефективност, като в същото време ще пести енергия и пари.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo