Ревю на Star-Light ACT-12BLWF

Star-Light ACT-12BLWF

В наши дни, климатичните системи са станали ключов елемент за комфорт и удобство в дома или офиса. Един от популярните избори на пазара е инверторният климатик Star-Light ACT-12BLWF. В следващите редове ще ви представим обзор на този модел, като разгледаме неговите характеристики, предимства и как той се справя с различните климатични условия. Целта на това ревю е да ви помогне да определите дали Star-Light ACT-12BLWF е подходящ избор за вас и вашите нужди. Заедно ще разберем какво прави този климатик специален и дали заслужава да се включи в списъка ви с потенциални покупки.

Star-Light ACT-12BLWF

Виж цената за днес

Star-Light ACT-12BLWF: Характеристики

Енергийна ефективност

Този климатик е с енергийна ефективност при охлаждане A++ и енергийна ефективност при отопление A+. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 6.5, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4. Това гарантира по-голяма енергийна ефективност и икономия на разходите за електроенергия.

Технически спецификации

Star-Light ACT-12BLWF работи с напрежение между 220 и 240 V, като номиналната консумация при охлаждане е 1010 W, а при отопление – 990 W. Климатикът използва хладилен агент R32, който е по-екологичен и ефективен от предишните хладилни агенти.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство на климатика използва миещ се филтър, който е лесен за поддръжка. Ротативният компресор осигурява стабилна и надеждна работа. Устройството разполага с 4 скорости на вентилатора, предлагайки разнообразие от настройки на въздушния поток. Инверторната технология позволява по-голяма енергийна ефективност и по-добър контрол на температурата. Вътрешното устройство е с размери 78 х 24.5 х 19 см и тегло 8 кг, с елегантен черен дизайн.

Външно устройство

Външното устройство е с размери 76 х 29.4 х 49.5 см и тегло 23.5 кг. Бялото тяло гарантира, че ще се впише добре във външния вид на вашата сграда. Нивото на шум при работа е 60 dB, което го прави доста тихо в сравнение с други модели.

Функции

Star-Light ACT-12BLWF предлага разнообразие от функции, като охлаждане, топлене, вентилация и премахване на влагата. Той разполага с Wi-Fi технология, която позволява управление на климатика през смартфон или таблет. Специалните функции в достъпа на Star-Light ACT-12BLWF включват функцията Sleep, която автоматично регулира температурата, за да поддържа комфортните условия по време на сън.

Функцията Auto Restart автоматично включва климатика след прекъсване на захранването, като запазва предишните настройки. Самодиагностиката позволява на устройството да проверява само здравето си и да предупреждава за възможни проблеми. Функцията Turbo Control ускорява охлаждането на стаята в началото и функцията Wi-Fi позволява управление на климатика от всяко място в дома или офиса.

Виж още: Най-добрите климатици

Star-Light ACT-12BLWF: Мнение за продукта

В заключение, инверторният климатик Star-Light ACT-WIFI представлява отлично решение за подобряване на вътрешната среда в домовете ни. Той е енергийно ефективен, осигурява оптимална температура в помещението и има множество полезни функции, като Wi-Fi връзка, таймер, sleep, auto restart, самодиагностика, detecting refrigerant loss, функция turbo и control Wi-Fi.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo