Ревю на Star-Light ACMP-09A

Star-Light ACMP-09A

Star-Light ACMP-09A e иделното решение за вашия дом, ако търсите високоефективен уред с перфектно съотношение между цена и качество. Той е с висок капацитет, енергиен клас А и множество функции, които гарантират неговата високопроизводителна работа.

Star-Light ACMP-09AВиж цената за днес

Основни характеристики

Star-Light ACMP-09A е мобилен климатик, с основен капацитет 9000 BTU, който може да охлади помещения с площ между 12м² ~ 18м². Той разполага с миещ се филтър, така че може да се поддържа лесно. Препоръчително е филтъра да се мие поне веднъж на 1-2 седмици. Единственият минус е, че уреда не разполага с функция за отопление, но предлага функциите охлаждане, вентилация и изсушаване. Енергийният клас, към който спада климатика е А с номинална консумация от 1350W.

Виж още: Най-Добрите Мобилни Климатици

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 45.4х36.5х70см (ДхШхВ) с тегло от 26.6кг. То е с дебит на въздуха 386 м³/н като може да отстрани до 1.2л влага на час. Въпреки високата си производителност, уреда е сравнително тих при своята работа с ниво на шум от 65dB.

Функции

Освен с перфектни технически характеристики, Star-Light ACMP-09A разполага и с множество функции

  • Охлаждане, Вентилация, Премахване на влагата – тези функции, позволяват както ефективното охлаждане на вашия дом, така и премахване на максимално количество влага от циркулиращия въздух.
  • Таймер – таймера ви позволява да настроите работния режим на климатика точно във времевия интервал, който отговаря на вашите нужди.
  • Sleep / Night mode – чрез автоматично регулиране на температурата и минимално ниво на шум, климатика ще осигури спокойния ви сън, дори по време на своя работен режим.

В заключение

Нов, модерен с множество функции, мобилен климатик Star-Light ACMP-09A ще осигури ефективното охлаждане на всяко помещение във вашия дом, като същевременно няма да повиши разходите ви за електроенергия, благодарение на неговата енергономичност. Ако търсите ефективен уред на достъпна цена, то Star-Light ACMP-09A е точният избор за вас!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo