Star-Light ACMP-09A - Виж цената

Ревю на Star-Light ACMP-09A

Климатици Ревюта
9

Рейтинг

Star-Light ACMP-09A

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън? Ние имаме точният продукт за вас! Мобилен климатик Star-Light ACMP-09A с изключителна ефективност при своята работа ще осигури максимално добри температури във вашия дом, според вашите лични предпочитания, като същевременно ще запази въздуха ви свеж и кристално чист, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома.

Star-Light ACMP-09AВиж цената за днес

Star-Light ACMP-09A Review

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Премахване на влагата – влагата във въздуха е един от основните причини за появата на бактерии, микроби и дихателни проблеми. Благодарение на иновативната функция на вашия климатик, въздухът във вашия дом остава чист и свеж, а нивото на влагата се контролира постоянно, за да се предотвратят както появите на мухъл и микроби, така и на дихателни проблеми.

Виж още: Ревю на Star-Light ACT-12TSWF

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а дисплеят му и контролните бутони поставени в горната част на уреда придават идеален завършек на неговата стилна визия. Благодарение на неговата мобилност, той може да бъде лесно преместен в различните помещения от вашия дом, където имате най-голяма нужда от регулация на температурата на въздуха.

Характеристики

Тази модерна климатична система има основен капацитет от 9000 BTU, като това гарантира неговата мощна и ефективна работа. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А. Той разполага с номинална консумация на охлаждане от 1350 W работи със захранващо напрежение от 240V. Коефициентът на охлаждане на уреда (EER) е 2.6.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 454 х 365 х 700 мм и е с тегло от 26,6 кг. Това го прави лесен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. С ниските си нива на шум от 65dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 386 м³/н.

Външно устройство

Този уред НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните Timer, 1W Stand-by, Sleep/Night mode и Detecting refrigerant loss ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Подарете си освежаваща прохлада през през предстоящите летни горещини, с иновативния мобилен климатик Star-Light ACMP-09A. С изключителната мощност при своята работа, той ще достигне оптимално ниски температури за максимално кратък период от време. Релаксирайте след дългия работен ден в летните жеги, при прохладна температура у дома!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password