Star-Light ACM-18WIFI - Виж цената

Ревю на Star-Light ACM-18WIFI

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light ACM-18WIFI 

Искате ли да имате оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо от климатичните условия навън? Искате ли нов уред, който да осигури както перфектната стайна температура, така и чистотата на въздухът в дома ви? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик Star-Light ACM-18WIFI с енергиен клас А++, изключителна мощност на работа и множество модерни технологии, ще достигне желаната от вас температура за максимално кратко време, като същевременно ще запази въздухът ви свеж и кристално чист.

Star-Light ACM-18WIFIВиж цената за днес

Star-Light ACM-18WIFI Review

Wi-Fi Control – функцията Wi Fi-Ready Star Light вече ви дава възможност за достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на устройството с модула M-Smart Wi-Fi, който може да бъде инсталиран във вътрешното тяло. Чрез модула M-Smart Wi-Fi можете да контролирате климатика си от където и да се намирате, като използвате собствения си смартфон.

Функция за изсушаване – функцията на изсушаването е полезна както в борбата с мухъл, така и през горещите летни дни, когато прекомерната влажност създава най-големия дискомфорт. Интересното е, че тя може да работи независимо от условията навън, като смени стайната температура и кондензира 1.8л влага/час

Jet Cool – функцията Jet Cool, благодарение на оптимизирания дизайн на циркулация, предлага по-мощен въздушен поток, който охлажда помещението до с до 5 градуса само за 5-6 минути.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Samsung AR12MSPXBWKNEU – Цена и мнения!

Климатик Star-Light ACM-18WIFI разлога с модерен и стилен дизайн, решен в класически бял цвят, а интегрираният LED дисплей в дясната му предна част, придава завършек на неговата стилна визия. Гарантирано, той би паснал във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Вътрешното устройство тежи 10,7кг., с размери 965 x 215 x 319мм, а външното – с тегло 37,8 килограма с размери 800 x 333 х 554мм.

Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a и е част от групата на компонентите (смес от няколко газове, които имат различни температури на изпаряване), които работят при по-високи налягания и температури, но не се нуждаят от компресор голям капацитет. Това средство, използвано от термопомпата, кипи при -40°С. С натискането на един бутон, климатик Star-Light ACM-18 WIFI отоплява или охлажда помещението в което е поставен, бързо, без да се налага да се безпокоите за сметката си за електроенергия. Уредът се връща автоматично в нормален режим на работа, като избягва ненужната консумация на енергия.

Този модел е част от серията Star-Light 2016 и може да работи при температури до + 43 ° С. Тази ултрамодерна и икономична система с модерни технологии има охладителна мощност от 18 000 BTU за охлаждане и 19 000 BTU отопление, предназначени за жилища, офиси и други помещения по-малки от 35 кв.м. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А ++, с максимално потребление от 2380W при охлаждане и максимална консумация от 2430W за отопление. Годишното потребление на охлаждаща енергия е 273kWh, а на отопление 1470 kWh.

По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6,8 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) за отопление. Тези данни отразяват реалното потребление на енергия от термопомпите Star Light с по-ниски емисии на CO2. Благодарение на компресора от последно поколение и специално разработения вентилатор, климатикът Star Light създава почти неуловим шум.

Вътрешното тяло на климатика генерира шум от 42 dB, когато е настроен на своето най-високо ниво на вентилация. От функционална страна моделът има следните подобрения: Автоматичното управление на вертикалния въздушен поток, позволяващ автоматичното превключване от режим на охлаждане в режим на отопление, в зависимост от зададената стайна температура.

Нашето мнение за продукта:

Климатик Star-Light ACM-18WIFI с изключителна мощност при своята работи, ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. С допълнителните си функции и аксесоари, той ще запази въздухът свеж и чист, без появата на прахови частици, микроби или алергени в него. Погрижете се за абсолютния комфорт във вашия дом и релаксирайте при оптимално добри условия с Климатик Star-Light ACM-18WIFI!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password