Star-Light ACM-12FOWF - Виж цената

Ревю на Star-Light ACM-12FOWF

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Star-Light ACM-12FOWF

Омръзна ли ви от сковаващия студ през зимата и от изтощителните жеги през лятото? Искате ли нов, модерен климатичен уред, който да ви осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, а също да запази въздухът в него кристално чист и свеж? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик Star-Light ACM-12FOWF с множество иновативни функции, ще осигури перфектната температура във вашите помещения, за да прекарвате времето си у дома в максимален комфорт и пълна релаксация!

Star-Light ACM-12FOWFВиж цената за днес

Star-Light ACM-12FOWF Review

Функция Изсушаване – тази функция, поддържа влажността на въздуха във вашите помещения в оптимално добри нива, като по този начин се предотвратява образуването и разпространението на бактерии, микроби и алергени.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Follow Me – Функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: Ревю на HEINNER HAC-HS24WH++

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а „скритият” му дисплей поствен в предната част на уреда, придава идеален завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 18 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1213 W, а при отопление 1088 W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 80.5 х 19.4 х 28.5 см (ДxШxВ) и е с тегло от едва 7.6 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 55 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 540 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 72 х 27 х 49.5 см (ДxШxВ) и е с тегло от 23 кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 63 dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 1800 м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Sleep, Auto Restart, Самодиагностика и др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

С изключителна мощност и висока ефективност при своята работа, Климатик Star-Light ACM-12FOWF ще осигури желаната температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно. Прекарвайте времето си у дома в абсолютен комфорт, с помощта на този нов, модерен климатик.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password