Ревю на Star-Light ACM-FOWF

Star-Light ACM-FOWF

Star-Light ACM-FOWF е бюджетен климатик, подходящ за жилищни помещения с капацитет от 9000 BTU,12000 BTU и 18000 BTU. С множество функции и висока ефективност, уреда ще затопли/охлади помещенията във вашия дом, независимо от метеорологичните условия навън.

Star-Light ACM-12FOWFВиж цената за днес

Храктеристики и дизайн

Star-Light ACM-FOWF е оборудван с Wi-Fi технология . Това означава, че можете да го стартирате дистанционно, извън дома, чрез смарт телефон.Представете си как е през лятото, в жегата, да се приберете вкъщи и да ви удари гореща вълна. Новите климатици са намерили решението на проблема. Уредът е снабден с филтър, който спира праха, като вкарва свеж въздух. Този филтър може да се измие. Лесно се разглобява и измива под течаща вода без никакви проблеми. Енергийната ефективност за охлаждане е A ++, а за отопление е A +. Дизайнът на уреда е модерен и изчистен – класически бял цвят и дигитален дисплей, показващ температурата в стаята, гарантират, че уреда ще пасне във всяко помещение, в което ще бъде монтиран.

Виж още: Най-добрите климатици

Спецификации и функции:

Климатикът, разполага с няколко основни функции, с които са оборудвани повечето уреди в този климатичен клас електроуреди: Охлаждане – най -важната функция. 99% от клиентите решават да закупят климатик през летния сезон. Има ситуации, в които е невъзможно да живееш, ако нямаш климатик. Тук бих споменал таванските помещения и апартаментите на последни етажи етажи. Отопление  – не всеки се нуждае само от охлаждане. Има случаи, когато е необходимо решение за отопление на стая, а не на цялата къща. Вентилация  – тази функция е за хора, които нямат нужда от климатик, за които решението за дома им би било вентилация на въздуха. Изсушаване  – функцията, която ви отървава от здравословни проблеми. В дом, където влажността е висока, може да се появи и мухъл или алергени. Тази функция, отстранява влагата от помещението. Специални функции за повишен комфорт, с които разполага уреда са:

Таймер  – можете да зададете началния час на програма. Пример: знаете ли, че се връщате от работа около 17? Преди да напуснете дома си, настройте програма за охлаждане да започне в 18:30 часа. Когато се приберете, имате всички условия за почивка.

Сън  – най-тихият режим на работа. Ако имате чувствителен сън, тази програма за охлаждане е решението, което ви спасява. Има вечери, когато в стаята е горещо, защото цял ден грее слънце. Как можете да спите, без да се охлаждате?

Turbo – най -интензивният режим на работа. Той е много полезен при високи температури. Ако къщата е много гореща, можете да оставите уреда да работи в турбо режим. За няколко минути той създава най-добрите климатични условия в помещението. 

Автоматично рестартиране  – устройството се стартира автоматично, след отстраняване на евентуално прекъсване на захранването. 

Самодиагностика  – Ако има проблем с работата на вашето климатично устройство, то ще покаже код на грешка, който означава нещо. И можете да видите обяснението в ръководството за потребителя. Не е необходимо да се свързвате с майстор, който да проверява състоянието на уреда.

Откриване на теч на хладилен агент – ако това се случи, уредът се изключва автоматично, за да защити двигателя. 

Серията ACM-FOWF се предлага в няколко модела: Star-Light ACM-09FOWF, Star-Light ACM-12FOWF и Star-Light ACM-18FOWF.

В заключение:

Star-Light ACM-FOWF е модерен климатик с множество функции, който ще отопли/охлади помещенията в дома ви бързо и лесно, като същевременно няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Виж цената за днес

4.2/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo