Ревю на Star-Light ACM-12AGWD

Star-Light ACM-12AGWD

Днес ще ви представим едно от най-актуалните и високо оценени решения в областта на климатичната техника – инверторният климатик Star-Light ACM-12AGWD. Този модерен и ефективен климатик е създаден, за да осигури комфорт и идеални условия в дома или офиса ви, без значение от сезона. В този кратък преглед ще разгледаме ключовите характеристики на този модел, както и предимствата и недостатъците му, за да ви помогнем да направите информиран избор при покупката на нов климатик.

Star-Light ACM-12AGWD

Виж цената за днес

Star-Light ACM-12AGWD: Характеристики

Инверторният климатик Star-Light ACM-12AGWD е създаден, за да отговори на нуждите на домашната употреба в области с площ до 23 квадратни метра. Със своя стандартен дизайн и монтаж на стена, този климатик е съвместим с повечето домове и интериори.

Капацитет и температурен диапазон

Този климатик има основен капацитет от 12 000 BTU, капацитет на охлаждане от 12 000 BTU и капацитет на затопляне от 13 000 BTU. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а максималната – 50°C. При отопление, минималната температура е -15°C, а максималната е 24°C.

Филтър и компресор

Star-Light ACM-12AGWD притежава миещ се филтър и ротативен компресор.

Вентилатор

Климатикът разполага с 3 скорости на вентилатора, които могат да бъдат регулирани според вашите предпочитания.

Съдържание на пакета

Пакетът включва дистанционно управление, ръководство за употреба и самия климатик. Монтажният комплект не е включен.

Енергийна ефективност

Климатикът има енергийна ефективност при охлаждане A++ и при отопление A+. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 7, а на затопляне (SCOP) е 4.1.

Технически спецификации

Захранващото напрежение варира между 220 V и 240 V. Номиналната консумация при охлаждане е 1140 W, а при отопление – 1080 W. Хладилният агент е R32.

Вътрешно устройство

Дебитът на въздуха е 584 м³/ч, а нивото на шум е 55 dB. Цветът на вътрешното тяло е сиво, размерите са 802 мм (дължина), 189 мм (ширина) и 297 мм (височина), а теглото е 8.6 кг.

Външно устройство

Нивото на шум на външното устройство е 65 dB, а цветът му е бял. Размерите са 720 мм (дължина), 270 мм (ширина) и 495 мм (височина), а теглото е 23.2 кг.

Star-Light ACM-12AGWD: Функции

Auto Restart

Auto Restart е функция, която автоматично включва климатика, след като токът е бил изключен заради прекъсване в електрозахранването. Това е особено полезно, когато няма никой вкъщи, за да включи отново климатика след прекъсване на тока. Функцията е особено важна за хората, които живеят в региони с често прекъсване в електрозахранването.

Самодиагностика

Самодиагностика е функция, която позволява на климатичната система да извършва самодиагностика на вътрешните й компоненти. Това включва проверка на работата на вентилаторите, компресора и други компоненти. Ако климатичната система забележи някаква неизправност, тя ще изведе съобщение на дисплея си, за да уведоми потребителя. Това позволява на потребителите да вземат мерки преди да се появи по-голям проблем.

Turbo Control

Turbo Control е функция, която позволява на климатичната система да работи с максимална мощност за кратко време. Това е особено полезно, когато потребителят иска бързо да постигне желаната температура в помещението. Когато функцията е активирана, климатикът ще работи с максимална скорост на вентилаторите и компресора, за да постигне по-бързо желаната температура.

Detecting refrigerant loss

Detecting refrigerant loss е функция, която позволява на климатичната система да засича загуба на фреон (продукта, използван за охлаждане на въздуха). Това е особено полезно, тъй като загубата на фреон може да доведе до намаление на ефективността на климатичната система. Ако климатикът забележи загуба на фреон, той ще изведе съобщение на дисплея си, за да уведоми потребителя. Това позволява на потребителите да реагират навреме и да попълнят фреона, преди да се появи по-голям проблем.

Wi-Fi 3D Air Flow

Wi-Fi 3D Air Flow е функция, която позволява на потребителите да контролират климатичната система от разстояние, използвайки Wi-Fi връзка. Това е особено полезно, когато потребителят идва вкъщи, когато е готово и желае да намали температурата. С Wi-Fi 3D Air Flow потребителят може да настрои климатика по желание, без да трябва да се намира в помещението. Това улеснява управлението на климатичната система и предоставя по-голям контрол върху температурата в помещението.

Виж още: Най-добрите климатици

Star-Light ACM-12AGWD: Мнение за продукта

Инверторният климатик Star-Light ACM-12AGWD е изключително ефективен и качествен продукт, който осигурява отлично качество на въздуха и комфорт през цялата година. Той има много полезни функции, включително Wi-Fi връзка и специални функции за по-добра ефективност и контрол. Въпреки някои недостатъци, този климатик е отличен избор за домашна употреба и един от най-добрите варианти на пазара, предлагайки отлично съотношение между цена и качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo