Star-Light ACM-09WIFI - Виж цената

Ревю на Star-Light ACM-09WIFI

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Star-Light ACM-09WIFI 

Искате ли нов, модерен климатик, който да осигурява желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и ефективно? Омръзна ли ви от температурните амплитуди, които предизвикват дискомфорт при прекараното време у дома? Ние имаме точното решение за вас! Климатик Star-Light ACM-09WIFI с енергиен клас А++, възможност за Wi-Fi контрол и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от външните климатични условия.

Star-Light ACM-09WIFIВиж цената за днес

Star-Light ACM-09WIFI Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Sleep Mode – тази технология е създадена, специално за да осигури вашия спокоен сън. С минимален шум и плавно разпределяща се въздушна струя, вие гарантирано ще имате спокоен спокоен сън, който няма да бъде нарушаван от неприятни шумове и резки температурни промени.

Follow Me – Функцията “Следвайте ме” изключва температурния сензор на вътрешното тяло и настройва стайната температура в зависимост от температурния сензор на устройството за дистанционно управление. По този начин може да се осигури по-прецизен контрол на желаната температура във всяка точка на помещението.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Heinner HAC-12ARWH++ – Цена и мнения!

Устройството разполага с бял класически дизайн, като би паснал идеално във всяка стая във вашия дом, допълващ идеално нейния интериор. Вътрешното тяло с елегантна и модерна линия и е оборудвано със скрит дисплей в предната дясна част, който съдържа информация за зададената температура, програма, и използвана вентилация. Вътрешното тяло тежи 7,4кг., с размери 720 x 187 x 290мм, а външното тежи 26,6 килограма с размери 770×300х555мм.

Хладилният агент, използван в климатичната инсталация, е R410a и е част от групата агенти (смес от няколко газове, които имат различни температури на изпаряване), които работят при по-високи налягания и температури, но не се нуждаят от компресор голям капацитет. По отношение на сезонната енергийна ефективност (SEER) има коефициент 7,4 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност 4,2. Тази ултра-модерен и икономична климатична система, която е с интегрирани напреднали технологии, има мощност на охлаждане 9000 BTU и 10000 BTU при затопляне, като той е подходящ за жилища, офиси и други по-малки помещения с площ до 18 кв.м.

Енергийната ефективност на системата за климатизация е отличена, с клас на енергийна ефективност А ++, с максимална консумация от 1270 W/ч при охлаждане и А 1,340 W/ч при отопление. Годишната консумация на охлаждаща енергия е 128 kWh, а консумацията на топлинна енергия е 867 kWh.

Освен много мощен и ефективен при своята работа, климатик Star-Light ACM-09WIFI е и изключително тих при своята работа. С ниво на шума от едва 37dB при своето максимално ниво на вентилация, този уред е подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън с неприятни шумове. Тази система работи при отопление при външни температури между -10 ° C и + 18 ° C. В началото на процеса на отопление и след процеса на охлаждане, вътрешният вентилатор започва да функционира само когато топлообменникът е горещ, така че да не се предава студен въздушен поток в началото на процеса.

Нашето мнение за продукта:

Климатик Star-Light ACM-09WIFI е с изключителна мощност и ефективност при своята работа. С множество интегрирани модерни технологии, той ще се погрижи както за постигането на оптимално добра температура във вашия дом, така и за поддържането на въздухът циркулиращ във вашето устройство свеж, без появата на прах, микроби и алергени. Подарете си невероятен комфорт и прекарвайте времето си у дома с истинско удоволствие, благодарение на Климатик Star-Light ACM-09WIFI!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password