Ревю на Star-Light 55DM7700

Star-Light 55DM7700

Търсите картина с богата палитра от цветове, за да можете да се насладите на всеки един нюанс или въздействащо качество на картината,която оптимизира така добре контрастта? Правилният избор за вас е телевизор Star-Light 55DM7700 . С изключителното му 4K Ultra HD качество на картината и модерни технологии, той ще ви пренесе във един свят на домашно кино в центъра на твоят дом.

Star-Light 55DM7700Виж цената за днес

Star-Light 55DM7700 Review

Със своят красив и елегантен дизайн,носещ усещане за чисти и наситени цветове на картината. Създаден в нежен рамков стил, независимо откъде го гледаш той поставя нови стандарти, за да се насладиш на едно увлекателно кино изживяване.

Това е телевизорът от който се нуждаеш, за да откриеш много разнообразно съдържание на едно място и да се насладиш максимално удоволствие от гледането. Със своята Smart tv технология ти имаш възможността за автоматично докосването от своят смартфон към телевизорът и представяне на желаното от теб съдържание.

Елегантното дистанционно управление го прави лесно,както и за използване,така и ти позволява бързо да търсиш в цялото си съдържание от менюто за тв канали до игровата дейност, приложения,видеа и свързване.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Моделът разполага със изчистен и елегантен дизайн, който е решен във сребрист цвят.Тясната декоративна рамка придава на телевизора изискан вид, който се вписва хармонично във всяка съвременна обстановка. Изработен в безупречен стил от всеки ъгъл и класичски дизайн, той създава уют. Чрез него се потопи в едно от впечатляващите ни кино изживявания досега. Със него всяко място в къщата е най-доброто за теб. Независимо от стила на обзавеждане вие ще имате един изпълнен със свежест интериор.

Основни характеристики

Star-Light 55DM7700 притежава основните линии на своите предшественици, като отново залага на тънка и красива рамка. Той има 55“ инчов дисплей,който прави телевизора да изглежда огромен. За качеството на картината отговаря 4К LED дисплей,който е значително подобрен и придава истинско усещане за безупречно качество на картината. Диагоналът му е 140 см ,а разделителната способност е 4K Ultra HD с 3840 x 2160 пиксела. Типът на дисплеят е плосък. Неговата операционна система е Android TV 9.0. В Google Store ,което го прави още по предпочитан модел. Теглото му е 14.5 кг/бруто/ ,а със стойка е 11.5 кг. Неговата мощност от 100 W ви дава максимална ефективност на работа, на базата на много ниски разходи за електроенергия. Моделът разполага с 3 порта за HDMI кабел,чрез което позволява свързаност със вашият компютър.

Аудио

Аудио технологията, която е налична е: Equalizer, NICAM Stereo.Във нея има свързаност със два на брой говорители, като общата им стойност е измерена на 16 W. Качеството на звукът е кристално чист и чрез него вие можете да се насладите на любимите си песни,като сте заобиколени от ясен, висококачествен звук от няколко измерения, който успява да ви пренесе в самата сцена.

Конектори

На фона на всички налични екстри и параметри,не на последно място е свързаността,която предлага модела. Гмурнете се в огромното разнообразие от съдържание, предлагано в приложения,като: YouTube,Netflix. Също така имате достъп до повечето социални мрежи като: Facebook,Pinterest, Google ,чрез тях улавяте най-новите филми, ТВ шоу програми,документални филми,светски събития на живо и още много неща и всичко това само на едно място. Просто седнете удобно и се наслаждавайте на момента. Star-Light 55DM7700 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Развлечението става истински реалистично, когато картината, цветът, контрастът и яснотата на телевизорът се съчетаят с поглъщащ многоизмерен звук. Вдъхнете живот на сцените чрез поразителни акценти, по-тъмни нюанси и по-наситени цветове.Подготви се за ясни детайли с несравним контраст. Star-Light 55DM7700 е решение, което ви осигурява картина с ненадминато качество и ярки цветове,потапящо ви във кинематографско изживяване у дома.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo