Star-Light 50DM7000 - Виж цената

Ревю на Star-Light 50DM7000

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Star-Light 50DM7000

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LED Star-Light 50DM7000 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Star-Light 50DM7000Виж цената за днес

Star-Light 50DM7000 Review

178 градуса ъгъл на гледаемост – широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания или смущения при нейното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: Ревю на Toshiba 32W2863DG

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Той разполага с размер от 1130 x 659 x 93 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2/S2/C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпрозвеждане и вграден мултимедиен плеър, което ви позволява да гледате вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео

Уредът е с диагонал на екрана от 127см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 5000: 1 и яркост 280 cd/m² и време за реакция 8ms. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като 178 градуса ъгъл на гледаемост, Picture enhancements и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този LED TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. HDMI и USB свързването ви позволяват да се наслаждавате на вашите любими снимки, филми или видеоклипове от вашия източник на преносима памет, директно на 50-инчовият екран на вашия нов телевизор! Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 2 Входа USB, Композитен видео вход, Входове компонент, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Star-Light 50DM7000 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password