Star-Light 50DM4000 - Виж цената

Ревю на Star-Light 50DM4000

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Star-Light 50DM4000 

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си? Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Днес ще ви покажем Телевизор Star-Light 50DM4000, който се предлага с резолюция Full HD и е най-добрият телевизор, когато става дума за филми с най-високо качество. Телевизор LED Star-Light 50DM4000 има страхотен дизайн, който добавя стил и класа на вашия дом.

Star-Light 50DM4000Виж цената за днес

Star-Light 50DM4000 Review

178 градуса ъгъл на гледаемост – широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания или смущения при нейното възпроизвеждане, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: Ревю на Horizon 49HL8530U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на Телевизор LED Star-Light 50DM4000 са изключително практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпрозвеждане и вграден мултимедиен плеър, което ви позволява да гледате вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео

Телевизор LED Star-Light 50DM4000 е с диагонал на екрана от 127см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 3000: 1 и яркост 280 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като 178 градуса ъгъл на гледаемост, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този LED TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. HDMI и USB свързването ви позволяват да се наслаждавате на вашите любими снимки, филми или видеоклипове от вашия източник на преносима памет, директно на 50-инчовият екран на вашия нов телевизор! Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Входове компонент, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта, Слот за PCMCIA карта. Превърнете дома си в истиснки мултимедиен център за забавления с Телевизор LED Star-Light 50DM4000.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Star-Light 50DM4000 е събрал в себе си, всички необходими характеристики и иновативни функции, за да ви осигури едно незабравимо, различно телевизионно изживяване. С кристална картина и звук, той пренася емоцията от кино салоните директно във вашия дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password