Ревю на Star-Light 43DM7700

Star-Light 43DM7700

Предоставяме ви възможност да се насладите на една от най-добрите картини досега. Със пълен обем на цветовете,превръщащи светлините в спиращи дъха цветове, които остават запечатващи на всяко ниво от яркостта. Това толкова въздействащото качество на картината стана възможно благодарение на телевизор Star-Light 43DM7700 . Само сега се наслаждавай истински на по-малко замъгляване и остатъчни образи. Вдъхнете живот на сцените със по-тъмни нюанси и по-наситени цветове.

Star-Light 43DM7700Виж цената за днес

Star-Light 43DM7700 Review

Използвайте вече новите усъвършенствани технологии за картина и звук със телевизор Star-Light 43DM7700 ,който вдъхва нов живот на игрите,визуализацира ни безупречен триизмерен звук със който можете да се потопите във мечтите. Заедно със това трябва да отбележим и мощният му процесор,чрез който се засилват и функциите на останалите компоненти. Наличен подържащ слот е CI + ,който ви спестява главоболието от множество кабели и ви осигурява доста по икономична енергийност.

Дизайн

Моделът притежава елегантна външност в черен цвят, която добавя нотка на първокласна естетика към дома ви и с това подобрява зрителните ви впечатления. Това кара зрителят да може да изпита пълното въздействие на всяко изображение, както и да се наслади на по-живи картини и винаги ярки детайли. Потопи се в океана на истинското кино у дома.

Основни характеристики

Телевизорът е със 43”инчов/плосък/ LED дисплей,който го прави един средно голям за пазара в момента. Със диагонал простиращ се 109 см и разделителна способност 4K Ultra HD със размери: 3840 x 2160 пиксела. Главните характеристики за картината са: Digital Noise Reduction, De-Interlace, Picture enhancements Dynamic contrast, Comb filter и други. Операционната система е Android TV ,версия:9.0 в Google Store. Типът от който се състои процесорът е Quad core,а капацитетът за съхранение на информация достига до 8 GB. Телевизорът разполага със три порта за HDMI кабел, чрез който можете да свържете вашият компютър.Чрез USB флаша вие може да гледате филми или слушате музика неограничено. Теглото на телевизора е 7.5кг /бруто/ и 9 кг със стойка.

Аудио

От Star-Light са се справили чудесно със звукът,той разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки. Допълнителните технологии,като: Equalizer, NICAM Stereo и др., ще ви накарат да се пренесете в измерение на кристално ясен и чист звук. Насладете се на изящен диалог и усъвършенстван звук, сякаш сте главни герои във любим ваш сюжет.

Конектори

Основното предимство и сила на телевизора е неговата операционна система. Тя е Android TV ,версия: 9.0 в Google Store. Наслаждавайте се на съдържания,като: YouTube и стрийминг компании,като Netflix. Със наличната мрежова връзка: Wireless, вие ще имате непрекъснат достъп до почти всички социални мрежи,като: Facebook,Google,Reddit,Tik Tok и много други. Чрез тях вие може да се забавлявате неограничено,да играете и теглите безплатни игри, филми и всякакви други неща. Моделът разполага със три порта за HDMI кабел за свързаност,слот за CI+ карта,вход за антена (RF),вход за сателит – Input.

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Star-Light 43DM7700 е едно страхотно решение за всеки, който търси компактен телевизор с чиста картина и кристален звук. Ние мислим, че вие ще останете доволни от неговите качества и надеждност. Това е един правилен избор за всеки,който иска да изживее незабравими кино моменти от дома. Той е едно отлично предложение за всеки дом със своята добра цена сега.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

[ maxbutton id=”2300″ ]

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo