Ревю на Star-Light 43DM6700

Star-Light 43DM6700

Наслаждавайте се на едно страхотно качество на картината и достъп с един бутон до ясно и лесно меню.Изпитайте истинска наслада от отлична картина без значение дали гледате седнали или изправени. Потопете се във света на игрите със по-добра видимост в по-тъмните сцени и по-висока скорост на обновяване. Телевизорът Star-Light 43DM6700 е със Full HD качество на картината и множество нови технологии, подплатени със наситени и ярки цветове.

Star-Light 43DM6700Виж цената за днес

Star-Light 43DM6700 Review

Моделът ви предразполага към една нова среда,изпълнена със реалистична картина и перфектно настроено аудио. Впуснете се с голямо удоволствие във любимия свят на сериалите, които обичате,музиката без която не можете и всичко това събрано в едно. Телевизорът Star-Light притежава необходимите портове, за да улесни свързването с всеки източник на сигнал. Той има наличен слот CI + ,който елиминира необходимостта от много кабели.

Дизайн

Ексклузивният му черен дизайн предоставя вълнуващо реалистично представяне,като превръща всяка картина във истински шедьовър. Наслади се на красотата му от всеки ъгъл на дома си и получи картина с ефект на пълнодвижение.

Основни характеристики

Star-Light 43DM6700 е подходящият избор за вас, ако търсите добър Smart телевизор с размер на дисплея 43” ча.Той притежава плосък дисплей. Диагоналът му се простира в размер от 100 см, а разделителната му способност е с размери 1920 x 1080 пиксела.Качеството на модела е Full HD.Като характеристики на изображението ще упоменен някои от тях,а именно: Digital Noise Reduction, De-Interlace, Picture enhancements Dynamic contrast, Comb filter и други.Oперационна му система е Android TV. В Google Store и има налични три HDMI порта. Теглото на телевизора е 7.5 кг /със стойка/ и 9 кг /брутно тегло/.

Конектори

Wi-Fi свързваността е налична функция на Star-Light 43DM6700. Чрез нея вие ще имате пълната възможност да се насладите на съдържания,като: YouTube,Netflix. Не на последно място ще можете да сърфирате безкрай във едни от най-големите социални приложения,като:Facebook,Tik Tok,Pinterest, Google. На практика всичко, което гледате и споделяте на вашият смартфон и лаптоп, може да бъде осъществено и на този телевизор.

Аудио

Звукът на телевизорът разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки / 16 W общо /. Насладете се на чист висококачествен звук със неговите високи честоти,които произвеждат дълбоки и изразителни баси, неподправен диалог дори при ниска сила на звука.

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Star-Light 43DM6700 се откроява силно от останалите модели със качествената си картина и звук, смарт функции,които притежава,чрез които разширявате опциите си във Internet пространството и не на последно място добрата цена,която има сега. Също така моделът има здрава конструкция и добър външен вид. Всички функции на телевизорът ще ви гарантират едно страхотно забавление, а гледането на филми ще бъде ви пренесе във светът на истинското кино.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo