Star-Light 43DM6600 - Виж цената

Ревю на Star-Light 43DM6600

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Star-Light 43DM6600

Искате ли нов телевизор с модерен дизайн и интегрирани някои от най-модерните технологии? Държите ли както на перфектното качество на картината, така и на възможността на вашия уред да се свързва към редица допълнителни устройства? Ние имаме точното решение за вас! Телевизор Star-Light 43DM6600 с Full HD качество на картината, ще ви осигури едно незабравимо телевизионно изживяване, като ви потопи в света на реалистичните цветове и кристално ясната картина!

Star-Light 43DM6600Виж цената за днес

Star-Light 43DM6600 Review

Открийте истински неограничения потенциал на най-новия Smart TV. Всички приложения, които имате на мобилния телефон или таблета, вече могат да бъдат инсталирани на вашия телевизор и да се забавлявате на големият екран

В стандартната конфигурация на телевизора са инсталирани два USB порта за Plug & Play. Можете да свържете мишката и безжичната клавиатура, и да се отпуснете в любимия стол.

Телевизорът Star-Light е снабден с най-новите технологии и има всички необходими портове, за да улесни свързването с всеки източник на сигнал. Също така има слот CI +. Този слот е много важен, като елиминира необходимостта от много кабели. По този начин вече не се нуждаете от класическия декодер, като може да изберете декодера на слота CI +.

Виж още: Ревю на Star-Light 24DM6600

Дизайн

Телевизорът е нов модел от 2019 година. Mодерен, идеален за по-малките пространства от вашия дом. Той идва с елегантен черен цвят, диагонал на екрана от впечатляващите 109 см, резолюция 1920 x 1080 пиксела, аспект на изображението 16:9, за да ви осигури максимално качество при възпроизвеждането на всяко съдържание.

Аудио

Аудиосистемата на този уред, също е с безупречно качество. Тя е стерео, осигурена от изходна мощност на звука от 8 W, общо, които в комбинация с някои от най-модерните технологии за озвучаване, ще ви осигури кристално чист и качествен звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен това, този уред разполага с възможност за свързване към множество различни източници на сигнал. Wi-Fi свързването му, ви осигурява бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн съдържание, без необходимостта от допълнително свързване чрез кабели към допълнителни устройства. Допълнителните конектори, с които разполага устройството са: 2 USB входа, 3 HDMI порта и Слот за CI+ карта .

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество допълнителни функции, този телевизор Star-Light 43DM6600, ще ви даде възможността да се насладите на кристално ясна картина, с перфектно качество, наситени цветове и изключително дълбок контраст. Подарете си незабравими семейни филмови вечери във вашия дом, или се позабавлявайте сърфирайки в любимото си онлайн пространство, с помощта на само един уред – вашия нов Телевизор – Star-Light 43DM6600!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password