Star-Light 42DM5500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 42DM5500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Star-Light 42DM5500 

Държите на високото качество и имате високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Телевизор LED Star-Light 42DM5500 с Full HD качество на картината, ще ви позволи да се потопите в магията на реалистичните цветове, а множеството му функции за свързване с различн устройства, ще превърнат дома ви в истински развлекателен център.

Виж цената за днес

Star-Light 42DM5500 Review

Отлични цветове от всеки ъгъл – изображенията стават още по-реалистични, благодарение на бързото време за реакция на вашия LED TV. В същото време, благодарение на иновационните технологии, телевизорът има ъгъл на видимост до 178 градуса, което ви позволява да се насладите на кристално ясна картина, независимо от коет кътче на вашия хол, гледате телевизия.

Мултимедийни възможности – вашият дом може да се превърне в истински център за забавления, благодарение на 2 HDMI входа, Cl+ слот и 1 USB порт. Свържете лесно и удобно преносимите си устройства към вашия телевизор и се насладете на цялото им съдържание.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 43UJ635V – Цена и мнения!

Диагоналът на екрана е 107 сантиметра (42 инча) и е идеален както за обикновена стая в апартамент, така и за модерна и просторна всекидневна или спалня, като поддържа Full HD с резолюция до 1920×1080 пиксела, благодарение на което можете да се наслаждавате на ясни и висококачествени изображения, както в ярки, така и в естествени цветове, точно в дома ви.  

Star-Light 42DM5500

Поради краткото време за реакция, изображенията ще последват по права линия и това ще ги доближи до действителността на естествените движения. Използването на модерна технология успява да увеличи ъгъла на гледане до 176 градуса, така че да можете да виждате ясно от почти всяка позиция.

Всяка стая може да се превърне в мултимедиен развлекателен център благодарение на HDMI входа и USB порта на това устройство, към които можете да свържете няколко устройства. Забравете класическия телевизионен приемник и кабелите, които го придружават, благодарение на функцията CI +, можете да поставите картата директно в телевизора. Избирайте любимите си предавания и планирайте часовете за гледане с функцията EPG, която скоро ще бъде вашето ново телевизионно ръководство.  

Звукът е друга сила на Star-Light 42DM5500, двата стерео високоговорителя осигуряват 20 W мощност, което е достатъчно, за да създаде приятна и завладяваща среда, независимо дали слушате любимата си музика или гледате филм.

Нашето мнение за продукта:

Независимо дали искате да гледате любимия си футболен отбор, прекрасни пейзажи, образователни програми или да гледате любимото си шоу, открийте магията на цветовете със Star-Light 42DM5500. Прекарвайте времето пред малкия екран у дома, с истинско удоволствие. Подарете на себе си и на любимите си хора, предимството от гледането на висококачествена телевизия, само с един клик на вашето дистанционно.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password