Ревю на Star-Light 40DM6700

Star-Light 40DM6700

Телевизор Star-Light 40DM6700 е създаден, за да ви радва, като променя всичко, което гледате на едно високо ниво,което заслужавате. Независимо дали става дума за кино, музика или игри той предлага истински изображения с реалистични цветове и фини детайли във които ще се влюбиш. Пускай само сега любимите ти клипове, музика, снимки и още много съдържание без никакви усилия и се наслади на пълен релакс.

Star-Light 40DM6700Виж цената за днес

Star-Light 40DM6700 Review

Гледайте. Играйте. Наслаждавайте се в домашни услоовия на един уникален продукт. Този Smart телевизор ще ви постави в центъра на действието с изключително прецизна картина и ясен звук. Лесното за използване меню ви предоставя лесен достъп до съдържанието му, като по този начин улеснява свързването ви със всеки един източник на сигнал. Телевизорът има налична слот CI + карта,която е много по-практична от излишното досадно окабеляване и ви спестява енергия по този начин.

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е решен в класичски,модерен стил, решен в черната гама. Можете да монтирате телевизорът, така че да подхожда добре на разположението на интериора и да се възползвате от възможността за икономия на пространство. Радвайте се на великолепните изображения, богати на реалистични детайли и текстури.Черната декоративна рамка придава на телевизора изискан вид, който се вписва хармонично във всяка съвременна обстановка.

Основни характеристики

Модела притежава елегантна външност в черен цвят. Той е един от най-добрите 40”чови/плоски/ LED телевизори на пазара. Диагоналът му е в размер от 100 см, което го причислява към средните по големина телевизори. Разделителната му способност е Full HD с размери 1920 x 1080 пиксела. Основните характеристики на изображението му са:Digital Noise Reduction, De-Interlace, Picture enhancements Dynamic contrast, Comb filter и други. Цифровият тунер е DVB-T2/C/S2. Налице са три броя HDMI портове за връзка,както и слот за CI+ карта – един брой. Операционна система е Android TV в Google Store ,чрез която имате многобройни възможности за забавление, от които може да се възползвате по-всяко време. Тегло на телевизора е 7.31 кг /бруто/ и 5.66 кг /със стойка/.

Аудио

Звукът на телевизорът разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки / 16 W общо /. Със него се насладете на изящен диалог и усъвършенстван звук, сякаш сте във някоя синема. Осигурете си първокачествено аудио с ненадмината яснота, което ще ви потопия бавно във всеки сериал или спортно събитие, което гледате.

Конектори

Операционна система телевизорът е Android TV във Google Store и разполага със мрежовата връзка: Wireless,чрез която можете да се наслаждавате на различни приложения като: YouTube /най-големия сайт за видеосподеляния/ и Netflix / услуга,доставчик на филми и сериали на основата на видео стрийминга/ .Редом с тях може да се наслаждавате и на повечето социални мрежи като: Facebook,Pinterest, Google. Може да се забавлявате и с многобройни сайтове за безплатни игри.

Нашето мнение за продукта

Star-Light 40DM6700 е идеалният избор за вас със своето качеството на изработка,красивият му дизайн би се вписал перфектно във всяка спалня,хол или дневна. Споделяме мнението, че моделът е добър избор за вас, ако търсите сравнително икономична алтернатива на добро ниво,без да правите компромиси в качеството. Телевизорът предлага несравним баланс между качество и достъпност.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo