Star-Light 40DM6600 - Виж цената

Ревю на Star-Light 40DM6600

111111111 Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Star-Light 40DM6600 

Искате нов телевизор, с качествено изображение и мноежество функции? На пазара има прекалено изобилие от модели и не знаете към кой продукт да се насочите? Ние сме тук, за да ви помогнем! Телевизор LED Smart Android Star-Light 40DM6600 е идеалното решение за тези от вас, които искат максимално качество на достъпна цена. С Full HD качество на картината и Android операционна система – този продукт ще превърне вашия дом в истински развлекателен център!

40DM6600Виж цената за днес

Star-Light 40DM6600 Review

Smart TV – благодарение на „умните” функции на вашият телевизор, вече можете да инсталирате любимите си приложения и игри от вашия смартфон, директно на вашия телевизор.

Android – най-висококачествената операционна система вече се предлага освен на вашия телефон, също и на вашия телевизор. Изберете любимите си приложения като Netflix или YouTube и им се наслаждавайте директно върху 40-инчовият екран на вашият Smart TV.

Aptoide TV – благодарение на тази фунцкия, вече можете бързо и лесно да намерите най-популярните приложения, където да се насладите на любимите си филми, сериали или видеоклипове.

Интегриран Wi-Fi – свързване към онлайн пространстворо, без необходимост от кабели. Насладете се на любимото си онлайн съдържание на голям екран, директно във вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Star-Light 20DM3500 – Цена и мнения!

Екранът на Star-Light 40DM6600 има диагонал с дължина от 102см с Full HD резолюция от 1920×1080 пиксела. Дисплеят осигурява яркост от 200 cd/m² и естествен контраст от 5000:1. Аспектът на изображението на телевизора е 16:9 с време за реакция от 8ms. Дизайнът му е стилен и изчистен, с тънка рамка около дисплея и размери от 908x534x86мм. Телевизорът може да бъде поставен върху вашия ТВ шкаф, или да бъде монтиран директно на стената.

Аудиосистемата на телевизора Star-Light 40DM6600 е стерео и се възпроизвежда през двата високоговорителя от по 8 вата всеки. Предаването и телевизионното приемане се осъществяват чрез цифровия тунер DVB-T2/T + C и чрез входния порт на антената и специалната функция – Интегриран мултимедиен плейър. Връзките са чрез Wi-Fi, също интегриран със слота CI + и LAN, но също така и с 3 HDMI порта, USB порт и др.

Нашето мнение за продукта:

Star-Light 40DM6600 е оборудван с най-новите технологии и качествена картина, за да постигнете максимално качество при гледане на телевизия. Лесно се свързвате към всеки източник на сигнал, което дава възможност за многофункционалност на вашия телевизор. Подарете си незабравимо изживяване при гледането на филми. Потопете се в изживяването от реалистични цвето и кристален звук, за едно наистина завладяващо и запомнящо се телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password