Ревю на Star-Light DM6600

Star-Light DM6600

Star-Light DM6600 е създаден за тези, които търсят модерен телевизор за своя дом, но не могат да инвестират голяма сума от смейния си бюджет. Телевизорът е Full HD качество на изображенията и допълнителни технологии, оптимизиращи качеството както на картината, така и на звука.

40DM6600Виж цената за днес

Функции

Picture Enhancements – Процесът за подобряване на движението помага за премахване на замъглявания, възникващи от бързо движещи се изображения, чрез изкуствено вмъкване на повече кадри във видеото. Wi-Fi – свързването към Wi-Fi мрежа, ще ви позволи да се насладите на любимото си онлайн пространство и да сърфирате в социални мрежи, канали за видео споделяне, приложения и игри.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – тънък дисплей, обгърнат от ултратънка рамка в класическо черно, който би паснал в обзавеждането на всеки дом. Освен това, уреда има съвместимост с VESA 200×200, което позволява директния му монтаж на стена. Енергийният клас, към който спада телевизора е А, а годишната консумация на електроенергия е 64 kWh. Операционната система на телевизора е Linux с капацитет на съхранение 4 GB и достъп до видео приложения като YouTube и Netflix.

Видео характеристики

Star-Light DM6600 е оборудван с LED дисплей с Full HD качество и резолщция от 1920 x 1080 пиксела. Това ви гарантира, че независимо дали гледате новини, филми, видео клипове или спортни предавания, възпроизведеното видео съдържание ще бъде ясно, прецизно и без замъглявания. Технологията Picture Enhancements е специално създадена за любителите на екшъни, спортни събития и др. Видео съдържание наситено с динамика на сцените, тъй като оптимизира картината и предотвратява размазването на обектите.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Аудио системата на този телевизор се осигурява от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 8W, което е напълно достатъчно за гледане на стандартна телевизия или филми у дома.

Свързаност

Освен с висококачетсвени аудио и видео съдържание, телевизора разполага и с множество възможности за допълнително свързване. Wi-Fi свързването ще ви позволи достъп до интернет директно на вашия телевизор, като по този начин ще имате достъп до социални мрежи, игри, приложения, сайтове за видео споделяне и др. Също така, уреда има множество портове за допълнително свързване, а именно: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, CI+ slot, 1 x AV и 2 x USB 2.0.

Серията DM6600 се предлага в няколко варианта: Star-Light 24DM6600, Star-Light 32DM6600 и Star Light 40DM6600

В заключение

Star Light DM6600 е изключително добър и бюджетен модел, който разполага с редица модерни функции. Сред тях са Full HD резолюция и интелигентната система, на управление. Той е лесен за използване телевизор, но и полезен, особено ако искате да го сложите в хола или спалнята си. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo