Ревю на Star-Light 32DM6700

Star-Light 32DM6700

Телевизор Star-Light 32DM6700 притежава всички качества, за да ви впечатли,защото той включва един добър дизайн, изключително качество на картината и страхотен звук,който ви грабва от първо слушане. Този модел на Star-Light ви предоставя желаното от вас съдържание по -всяко време,когато поискате лесно и удобно. Със него вие ще се насладите на любимите ви приложения, започнете да гледате вашите филми и предавания, игри и безброй неща,доставящи ви истинско удоволствие.

Star-Light 32DM6700Виж цената за днес

Star-Light 32DM6700 Review

Управлявайте лесно сега вашият Smart TV,който е снабден със нови технологии и има всички необходими функции, за да улесни свързването със всеки източник на сигнал. Добавен към него е и слот CI + ,който елиминира необходимостта от много кабели и прави интериора във стаята ви по-стилен и изчистен.

Дизайн

Решен в елегантен черен цвят,телевизорът има красив и фин дизайн,чрез който качеството на картината е по-завладяваща и реалистична,като запазва непроменено усещането за чистота на възпроизвеждане на цветовете.Това го прави избраният от вас модел подходящ за ежедневна употреба, като се наслаждавате на всичко това от всеки ъгъл на стаята ви.

Основни характеристики

Star-Light 32DM6700 е перфектният избор за вас, ако търсите изгоден Smart телевизор с 32” екран, предлагащ красива картина и звук. Диагоналът му е 81 см,а разделителната му способност е с размери 1920 x 1080 пиксела. Типът на дисплеят му е плосък,а качество на изображението е в категория Full HD.Има наличен вход за антена,както и вграден мултимедиен плеър.Операционна система е актуалната Android TV в Google Store.Налице са и три броя HDMI портове.Теглото на модела със стойка в 3.9 кг , брутната му тежест е 5.2 кг. Основните характеристики на изображението са:Digital Noise Reduction, De-Interlace, Picture enhancements Dynamic contrast, Comb filter и други.

Аудио

Телевизорът разполага с два говорителя с по 8 W мощност на всеки един от тях. Чрез тях може да се насладите на добро качество на звукът. Работете с телевизора си с лекота и бързо навигирайте любимите си песни.

Конектори

Освен добрите характеристики, с които разполага моделът ни,той притежава и една от най-важните свързаности в днешно време,а именно Wi-Fi мрежата,чрез която вие можете да сърфирате в любимите си сайтове. От дома си вие ще имате бърз достъп до любимото ви онлайн пространство,като разглеждате и качвате вашите любими снимки, видеоклипове или играете тъй желаните игри. Бъдете в крак с модата със едни от най-големите социални приложения,като:Facebook, YouTube, Pinterest,Tik Tok, Google.

Нашето мнение за продукта

Благодарение на Star-Light 32DM6700 вие можете да имате отличен Smart телевизор с операционна система Android, със много добра картина,наситен звук и елегантен дизайн. Това е страхотно бюджетно решение за всеки един от вас,които търси качествен Smart телевизор с добра картина и чист звук.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo