Star-Light 32DM6600 - Виж цената

Ревю на Star-Light 32DM6600

111111111 Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Star-Light 32DM6600

Искате ли нов телевизор с модерен дизайн и интегрирани някои от най-модерните технологии? Държите ли както на перфектното качество на картината, така и на възможността на вашия уред да се свързва към редица допълнителни устройства? Ние имаме точното решение за вас! Телевизор Star-Light 32DM6600 с HD качество на картината, ще ви осигури едно незабравимо телевизионно изживяване, като ви потопи в света на реалистичните цветове и кристално ясната картина!

Star-Light 32DM6600Виж цената за днес

Star-Light 32DM6600 Review

Открийте истински неограничения потенциал на най-новия Smart TV. Всички приложения, които имате на мобилния телефон или таблета, вече могат да бъдат инсталирани на вашия телевизор и да се забавлявате на големият екран

В стандартната конфигурация на телевизора са инсталирани два USB порта за Plug & Play. Можете да свържете мишката и безжичната клавиатура, и да се отпуснете в любимия стол.

Телевизорът Star-Light е снабден с най-новите технологии и има всички необходими портове, за да улесни свързването с всеки източник на сигнал. Също така има слот CI +. Този слот е много важен, като елиминира необходимостта от много кабели. По този начин вече не се нуждаете от класическия декодер, като може да изберете декодера на слота CI +.

Виж още: Ревю на Star-Light 58DM7500

Дизайн

Телевизорът е нов модел от 2019 година. Mодерен, идеален за по-малките пространства от вашия дом. Той идва с елегантен черен цвят, диагонал на екрана от впечатляващите 81 см, резолюция 1366 x 768 пиксела, аспект на изображението 16:9, за да ви осигури максимално качество при възпроизвеждането на всяко съдържание.

Аудио

Аудиосистемата на този уред, също е с безупречно качество. Тя е стерео, осигурена от изходна мощност на звука от 8 W, общо, които в комбинация с някои от най-модерните технологии за озвучаване, ще ви осигури кристално чист и качествен звук, дори когато той е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен това, този уред разполага с възможност за свързване към множество различни източници на сигнал. Wi-Fi свързването му, ви осигурява бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн съдържание, без необходимостта от допълнително свързване чрез кабели към допълнителни устройства. Допълнителните конектори, с които разполага устройството са: 2 USB входа, 1 HDMI порта и Слот за CI+ карта .

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество допълнителни функции, този телевизор Star-Light 32DM6600, ще ви даде възможността да се насладите на кристално ясна картина, с перфектно качество, наситени цветове и изключително дълбок контраст. Подарете си незабравими семейни филмови вечери във вашия дом, или се позабавлявайте сърфирайки в любимото си онлайн пространство, с помощта на само един уред – вашия нов Телевизор – Star-Light 32DM6600!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password