Star-Light 32DM3500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 32DM3500

111111111 Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Star-Light 32DM3500 

Искате нов телевизор, който да бъде снабден с иновативни технологии, като в същото време ви предлага кристална яснота на картината в комбинация с перфектен звук? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не бихте направили компромис при избора на вашия телевизор? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим телевизор Star-Light 32DM3500, с HD качеството на картината си, перфектен звук и още много технически характеристики. Той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в реалистичните и наситени цветове на картината, за едно ново, по-добро ТВ изживяване.

Star-Light 32DM3500Виж цената за днес

Star-Light 32DM3500 Review

Отлични цветове от всеки ъгъл – изображенията стават още по-реалистични, благодарение на бързото време за реакция на вашия LED TV. В същото време, благодарение на иновационните технологии, телевизорът има ъгъл на видимост до 178 градуса, което ви позволява да се насладите на кристално ясна картина, независимо от коет кътче на вашия хол, гледате телевизия.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Монитор – можете да иползвате вашия телевизор и като компютърен монитор. Просто го свържете към вашия компютър и се насладете на цялото му съдържание.

 

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Philips 55PUS6482/12 – Цена и мнения!

Телевизор LED Star-Light 32DM3500 е с диагонал на екрана от 80см с резолюция от 1366×768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Показваните изображения са ясни и а цветовете са наситени и естествени. Също така ъгълът на гледане е изключително добър.

Звукът се осигурява от стерео система с максимална мощност 16 вата. Това е напълно достатъчна мощност за един перфектен и чист звук, без изкривявания. Като допълнителни функции, Star-Light 32DM3500 е снабден с цифров тунер DVB-T / C и CI слот +, както полезни и необходими за приемане на телевизия в цифров или HD формат, без необходимост от друг външен декодер или MediaBox.

Освен това, телевизорът разполага с интегриран мултимедиен плейър, който може да “чете” почти всеки аудио, фотографски или видео файл директно от USB стик или външен твърд диск. Тъй като става дума за LED панел, консумацията на енергия на този телевизор е само 55 вата, което освен ефективен, го прави и изключително енергоикномичен.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор LED Star-Light 32DM3500 е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително достъпна цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или просто да преразгледате спомените си, запечатани на снимка на голям екран, това е точният продукт за Вас.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password