Star-Light 28DM3500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 28DM3500

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Star-Light 28DM3500 

Искате нов, стилен, снабден с иновативни технологии телевизор, но не желаете да се разделяте с голяма сума от бюджета си? За вас качеството на картината и звука в комбинация с модерния дизайн са приоритет? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор LED Star-Light 28DM3500. С HD качеството на картината си, перфектния звук и още много технически характеристики, той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в детайлното изображение на картината и да изживеят всеки кадър.

28DM3500Виж цената за днес

Star-Light 28DM3500 Review

Перфекти цветове от всеки ъгъл – благодарение на съвременните технологии, телевизора има ъгъл на видимост до 178 градуса.

Мултимедийни възможности – благодарение на HDMI и USB свързването на вашия телевизор, можете лесно и бързо да разгледате на голям екран вашите снимки, видеоклипове или предпочитани филми, от вашия компютър или преносима памет, директно върху 28-инчовия дисплей на телевизора.

Монитор – можете да иползвате вашия телевизор и като компютърен монитор. Просто го свържете към вашия компютър и се насладете на цялото му съдържание.

28DM3500-2

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 75MU7002 – Цена и мнения!

Диагоналът на екрана на LED Star-Light 28DM3500 е с дължина от 71см, с висока разделителна способност от 1366×768 пиксела. Дисплеят осигурява яркост 230 cd/m² и динамично съотношение на контраста 3000:1. Аспектът на изображението на Star-Light 28DM3500 е 16: 9, с време за реакция от 6,5ms. Независимо от гледната точка на потребителя, телевизорът показва ясни изображения без изкривяване, защото има най-добрият ъгъл на гледане от 178 градуса.

Също така, този телевизор се възползва от специални функции за подобряване на картината. От гледна точка на звука, Star-Light 28DM3500 се възползва от стерео аудиосистема, включваща два говорителя с мощност от по 8-вата всеки. ТВ излъчването и приемането се осъществява чрез цифровия тунер DVB T/C, с антенен вход и интегриран мултимедиен плейър. Връзките се осъществяват чрез коаксиален слот и CI + слот, както и множество съединители, като например 3 HDMI порта, един USB порт и много други.

Нашето мнение за продукта:

Star-Light 28DM3500 предлага естествени и ясни цветове, дори при сцени с движещи се изображения, като времето за реакция е 6,5ms. С добри ъгли на гледане, можете да седите удобно във вашия фотьойл, за да гледате любимите си шоу програми с чаша кафе в ръка. С три HDMI порта, всяка стая може да бъде център за медийни развлечения. Екранът на телевизора се възползва от технологията за подобряване на изображението, която осигурява качество на изображението и широк спектър от блестящи цветове и по-ясни изображения.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password