Star-Light 24DM6500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 24DM6500

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Star-Light 24DM6500

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов телевизор да разполага и с множество възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Star-Light 24DM6500 с HD Ready качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Star-Light 24DM6500Виж цената за днес

Star-Light 24DM6500 Review

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Aptoide TV – тази умна платформа открива лесно и бързо най-популярните приложения, през които можете да гледате любимите си филми.

Широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса – широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: Ревю на Philips 65OLED754/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът LED Smart Star-Light 24DM6500 са изключително практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-S2/T2/C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео запис, което ви позволява да запишете вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео

Телевизор Smart Android LED Star-Light 24DM6500 е с диагонал на екрана от 60 см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 6 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 24-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор Smart Android LED Star-Light 24DM6500 са: 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI CI+ slot 1 x Component input 2 x USB 1 x D-sub 15 pin. Превърнете дома си в истиснки мултимедиен център за забавления с Star-Light 24DM6500!

Нашето мнение за продукта

Телевизор Smart Android LED Star-Light 24DM6500 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. Потопете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати и наситени цветове и невероятно качествена и реалистична картина. Независимо дали искате да се насладите на спокойна филмова вечер или искате да си подарите доза развлечение съфирайки в любимото си онлайн пространство, Телевизор Star-Light 24DM6500 ще възпроизведе желаното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password