Star-Light 24DM3500 - Виж цената

Ревю на Star-Light 24DM3500

111111111 Ревюта Телевизори
7

Рейтинг

Star-Light 24DM3500 

Искате нов, практичен телевизор, който да е с достатъчно добри технически характеристики и в същото време да е на достатъчно достъпна цена? Ние имаме решението за вашите нужди. Днес ще ви представим Телевизор Star-Light 24DM3500 с HD качество на картината, практични размери и множество функции.

Star-Light 24DM3500Виж цената за днес

Star-Light 24DM3500 Review

Перфекти цветове от всеки ъгъл – благодарение на съвременните технологии, телевизора има ъгъл на видимост до 178 градуса.

Мултимедийни възможности – благодарение на HDMI и USB свързването на вашия телевизор, можете лесно и бързо да разгледате на голям екран вашите снимки, видеоклипове или предпочитани филми, от вашия компютър или преносима памет, директно върху 28-инчовия дисплей на телевизора.

Модул Cl+: благодарение на модула CI +, вече не се нуждаете от свързването на странични приемници, за да имате достъп до цифровите ви канали. Просто поставете картата на вашия доставчик на телевизия директно в CL+ модула и се насладете на любимите си предавания.

Виж още: Ревю на LG OLED65W7V

Телевизор LED Star-Light 24DM3500 е с модерен дизайн, който е заложил на класически черен цвят и изчистени линии. Телевизорът е с размери 563x372x176мм и тегло от едва 3,4кг, което го прави лесен за носене. Така че, когато се отегчите да го държите в една стая, можете да го преместите в друга без никакви проблеми. Но това, което е наистина важно за този телевизор, е ъгълът на гледане, който е 176 градуса.

Заслужава да се отбележи и фактът, че телевизорът е изключително тънък и е оборудван с добър екран с висока разделителна способност (HD). Star-Light 24DM3500 със сигурност е ефективен продукт, благодарение на разделителната способност на екрана от 1366×768 пиксела. Благодарение на HD качеството на картината, можете да се насладите на наситени цветове и кристално качество на картината, максимално доблищаваща се до реалността.

Независимо дали става дума за футболен мач, видео на любимия изпълнител или за документален филм, показващ животните в естественото им местообитание, телевизорът може да направи възпроизведе изображенията с кристална чистота. Звукът се осигурява от два високоговорителя с изходна мощност от по 5 вата всеки. Също така, телевизорът разполага още с: 1бр. PC вход (D-sub 15-пинов); 1 бр.Вход USB; Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, HDMI порт, както и слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Star-Light 24DM3500 по нищо не отстъпва на по-скъпите телевизори. Той е иновативен продукт, със стилен черен дизайн, в който са събрани перфектни технически и характеристики и иновативни технологии. Избирайки този телевизор, вие правите практичен и ефективен избор не само за себе си, но и за цялото си семейство.

Виж цената за днес

7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 6
Екран - 7
Характеристики - 6

Напиши коментар

Lost Password